Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας: Οι ενδεκάδες των ομάδων – Οι πρώτες φωτό από την Τούμπα

ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας: Λίγα λεπτά απομένουν για τον κρίσιμο αγώνα του «Δικέφαλου του Βορρά» για τα προκριματικά του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Μπεσίκτας στην Τούμπα για τα προκριματικά του Champions League. Η αναμέτρηση θα είναι μονή, ενώ το ματς μεταδίδει το Open στις 9 η ώρα. Πριν από λίγη ώρα έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Ο ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα θα ξεκινήσει με τους: Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Ροδρίγο, Γιαννούλης, Τζόλης, Πέλκας, Άκπομ. Δείτε την ανάρτηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο Twitter:

Οι αναπληρωματικοί του ΠΑΟΚ είναι οι εξής: Πασχαλάκης, Κρέσπο, Εσίτι, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ζαμπά, Σβιντέρσκι. Από τη μεριά της, η Μπεσίκτας του Σεργκέν Γιαλτσίν ξεκινάει με τους: Ερσίν, Λενς, Ενσακαλά, Βίντα, Ουέλινγκτον, Ουισάλ, Χάτσινσον, Μπόιντ, Ενκουντού, Μενσά, Λαρίν.

Δείτε την ανάρτηση της τουρκικής ομάδας στο Twitter με τους πρώτους 11:

«Ντεμπούτο» για τη νέα φανέλα

Με νέες ασπρόμαυρες ριγέ εμφανίσεις θα αγωνιστεί στην πρώτη του επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για τη νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ. Δείτε την ανάρτηση του «Δικέφαλου»:

Δείτε πως θα παραταχθούν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο:

ions League. Αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» αποκλειστεί στη συνέχεια θα έχει εξασφαλισμένη τη θέση του στους ομίλους του Europa League.