Video

Ελίφ επεισόδιο 643: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 05/08 – Η Μελέκ είναι πολύ αναστατωμένη

Ελίφ επεισόδιο 643: Η Λεϊλά επισκέπτεται τη Μελέκ και της λέει πόσο άσχημα νιώθει για εκείνη

Στο σημερινό (5 Αυγούστου) επεισόδιο, Μελέκ είναι πολύ αναστατωμένη εξαιτίας του περιστατικού με τη Νερμίν. Ο Σελίμ ανησυχεί για την υγεία του. Η Νερμίν πηγαίνει στο σπίτι της Λεϊλά και της λέει πως ο Γιουσούφ της έδωσε τα χρήματα, που έχασε. Η Αϊλά λαμβάνει ένα μήνυμα στο κινητό της, που λέει «είμαι ο πατέρας του παιδιού σου».

Η Λεϊλά επισκέπτεται τη Μελέκ και της λέει πόσο άσχημα νιώθει για εκείνη και πως χαίρεται που όλα τελείωσαν τώρα που ο Γιουσούφ πλήρωσε τη Νερμίν. Η Μελέκ ξαφνιάζεται γιατί δεν έχει ιδέα και θυμώνει. Θεωρεί πως ο Γιουσούφ πληρώνοντας τα χρήματα στη Νερμίν είναι σαν να παραδέχεται την ενοχή της.

Δείτε τι έγινε στο επεισόδιο της Δευτέρας:

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας.

Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια,  η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η άφιξη της Ελίφ στο αγρόκτημα αλλάζει τις ζωές όλων

Η Μελέκ  ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε  τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένεια του Κενάν ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της Μελέκ, τον Μελίχ.

Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Η Αλιγιέ είχε άλλα σχέδια για τον γιο της, να τον δει παντρεμένο με την Αρζού, η οποία τη χειραγωγούσε και την είχε πείσει ότι δεν υπάρχει καλύτερη νύφη για την οικογένεια Εμιρόγλου από αυτή. Η άφιξη της Ελίφ στο αγρόκτημα των Εμιρόγλου δεν αλλάζει μόνο τη δική της ζωή, αφού ζει πια μακριά από τη στοργική μητέρα της, αλλά και τη ζωή των άλλων.