Για το τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε στην ΕΡΤ μίλησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης, αναφερόμενος στον προϋπολογισμό της εκπομπής ο οποίος ξεπερνούσε το μισό εκατομμύριο ευρώ!
Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» του Ant1, το πρωί της Τρίτης (23 Ιουνίου), ο Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης, αποκάλυψε πως ο προϋπολογισμός της εκπομπής ήταν 600.000 ευρώ ενώ ο ίδιος λάμβανε για κάθε επεισόδιο ως αμοιβή 400 ευρώ.
Μπορεί ο προϋπολογισμός της εκπομπής να ξεπερνούσε το μισό εκατομμύριο ευρώ, αλλά εκείνος έπαιρνε 400 ευρώ το επεισόδιο
Αναφερόμενος στο τηλεπαιχνίδι γνώσεων που είχε παρουσιάσει στην ΕΡΤ, ο ηθοποιός είπε: «Δεν υπήρχαν πολλά καλύτερα βιογραφικά από εμένα που θα μπορούσαν να παρουσιάσουν ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων. Είμαι από τους παρουσιαστές τηλεπαιχνιδιών που έχουν πάρει τα λιγότερα λεφτά».
«Ο προϋπολογισμός της εκπομπής ήταν 600.000 ευρώ και εγώ έπαιρνα 400 ευρώ το επεισόδιο. Δεν νομίζω ότι ταιριάζω πια στην τηλεόραση, είμαι αργός σαν ηθοποιός και ίσως να είμαι και λίγο παλιομοδίτης», προσέθεσε. Μεταξύ άλλων, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, τόνισε πως δεν είναι τραγουδιστής αλλά ηθοποιός που τραγουδάει.
«Δεν είμαι ο Θανάσης Καλημέρης»
«Είμαι ηθοποιός που τραγουδάει», δήλωσε ο Ρένος Χαραλαμπίδης και προσέθεσε: «Μέσα στην καραντίνα αποφασίσαμε να διασκευάσουμε ένα θεατρικό τραγούδι με τον Ηλία Κατελάνο. ”Θυμήσου τον Σεπτέμβρη” λέγεται το τραγούδι που είχε ακουστεί το μακρινό 1968 σε μια παράσταση με την Έλλη Λαμπέτη και τον Κώστα Καρρά».
«Δεν νομίζω ότι η φωνητική μου δεινότητα μου επιτρέπει να διεκδικήσω μια θέση τραγουδιστή, μα δεν θα έλεγα όχι σε μια θέση τροβαδούρου». Στη συνέχεια, ο Ρένος Χαραλαμπίδης αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή δηλώνοντας το εξής: «Δεν υπήρξα από τους ανθρώπους που είχα λόγο να χρησιμοποιήσω την προσωπική μου ζωή. Δεν είχα περιπετειώδη ζωή για να ενδιαφέρει τον κόσμο, δεν είμαι ο Θανάσης Καλημέρης».
Θυμίζουμε πως ως σκηνοθέτης εμφανίστηκε το 1997 με το «No Budget Story», μια ασπρόμαυρη ρομαντική ταινία που σημάδεψε την δεκαετία του 1990 και ξεκίνησε μια ολόκληρη σχολή με τη φιλοσοφία του γύρω από τον κινηματογράφο. Ακολούθησε το 2000 η ταινία «Φτηνά τσιγάρα», μια ταινία που στιγμάτισε τη γενιά του τέλους της δεκαετίας του 1990. Το 2005, βασισμένος στο ομότιτλο βιβλίο του Πέτρου Τατσόπουλου, σκηνοθέτησε την ταινία «Η Καρδιά του Κτήνους» και κατάφερε για ακόμα μία φορά να κερδίσει κοινό και κριτικούς.