Ελλάδα

Τζώνυ Βαβούρας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο από ενοχλήσεις καρδιάς

Τζώνυ Βαβούρας: «Μην βιάζεστε. Λέω να μην την κάνω ακόμα» Μέσα από το νοσοκομείο στέλνει φωτογραφίες στους φίλους του.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Τζώνυ Βαβούρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από ενοχλήσεις στην καρδιά, ενώ υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική ύστερα από τις απαραίτητες εξετάσεις. Με το χιούμορ που τον διακρίνει ο μουσικός ανέβασε στα social media φωτογραφίες από το κρεβάτι του νοσοκομείου λέγοντας στον κόσμο που τον ακολουθεί ότι δεν σκοπεύει να «την κάνει» ακόμα.

«Καλησπέρα από την Ευρωκλινική. Είχα χρόνια να περάσω, αλλά με την ευκαιρία μιας (ακόμα) ενόχλησης στην καρδιά εισήχθην στα επείγοντα δια τας αναγκαίας εξετάσεις και θα παραμείνω για ένα κάλο ξεσκόνισμα. Μην βιάζεστε. Λέω να μην την κάνω ακόμα» έγραψε αρχικά σε ανάρτησή του ο τραγουδιστής δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Στην δεύτερη ανάρτηση του, ο Τζώνυ Βαβούρας πόζαρε χαμογελαστός, αναφέροντας ότι όλα πήγαν καλά και αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Πέμπτη.

Λίγα λόγια για τον Τζώνυ Βαβούρα

Ο Johnny Vavouras, όπως αναφέρει το periergos.gr γεννήθηκε το 1955, την χρονιά του Rock΄n΄Roll, στο Dover του Ohio. Σε ηλικία 2 χρόνων, είχε την πρώτη επαφή με την μουσική, όταν ο πατέρας του, στο εστιατόριο που διατηρούσε στην Αμερική, όπου είχε μεταναστεύσει, αγόρασε ένα juke box μέσα από τ’ οποίο ο μικρός δέχτηκε τα πρώτα ερεθίσματα, που τον επηρέασαν σ’ ολόκληρη την μελλοντική εξέλιξή του. Ο πατέρας του ήταν συγγραφέας – δημοσιογράφος (Εθνικός Κήρυκας Νέας Υόρκης – Detroit Tribune) και ποιητής, χαρίσματα που κληρονόμησε και ο Johnny, αναπτύσσοντας τόσο την στιχουργική, όσο και την συνθετική πλευρά του.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο