Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα [30/03/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα [30/03/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα [30/03/20].

κριός

Αν ανακαλύψεις πως με το ταίρι σου έχετε ένα κοινό ενδιαφέρον, τότε θα ασχοληθείτε και οι δύο, μ’ ενθουσιασμό. Να είσαι δεκτική σε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται, για να μάθεις όσο περισσότερα μπορείς για τον εραστή σου. Μόλις σιγουρευτείς πως βρίσκεστε “στην ίδια σελίδα” θα αποφασίσεις να ζήσεις την ερωτική περιπέτεια μαζί του.

ταύρος

Η επιθυμία σου να μάθουν όλοι πόση χαρούμενη είσαι στη σχέση σου, θα ενταθεί σήμερα. Όμως μπορεί να βλέπεις το όλο θέμα λίγο παραπάνω ιδεαλιστικά, απ’ ό,τι χρειάζεται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να διατηρήσεις μια ρεαλιστική άποψη και στάση, στη σχέση σου. Μπορείς να χάνεσαι στο ρομάντζο του δεσμού σου, αλλά παράλληλα φρόντισε να παραμένεις δεμένη, με την πραγματικότητα.

δίδυμοι

Μπορείς να βελτιώσεις την οικειότητα με το ταίρι σου και να πετύχεις το βάθος που αναζητάς στη σχέση σου, αν λειτουργήσεις περισσότερο με πράξεις, παρά με λόγια. Αν ενδιαφέρεσαι να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις έναν πνευματικό δεσμό, υπάρχουν τρόποι. Αποδεδειγμένα κάποιες ερωτικές χειρονομίες, είναι προτιμότερες από κάποιες επιφανειακές συμπεριφορές.

καρκίνος

Θα έχεις αδιαμφισβήτητες αποδείξεις, πως παίρνεις από το ταίρι σου, ό,τι δίνεις. Αυτό θα ισχύσει ιδιαίτερα, αν δείξεις προθυμία να αφήσεις τις αναστολές σου και να ενθαρρύνεις τον εραστή σου να κάνει το ίδιο. Αν αναλάβεις πρωτοβουλία για να εξαλείψεις ένα πρόβλημα, τότε θα μειωθεί η αβεβαιότητα στα ερωτικά σου. Αυτή η διαδικασία, μπορεί να ξεκινήσει από σένα.

λέων

Νέα επίπεδα ζεστασιάς, άνεσης και ενθάρρυνσης θα διαπεράσουν την ερωτική σου ζωή. Οι δυνατότητες στα ερωτικά σου μπορεί να είναι πολύ βαθύτερες, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου. Αν νιώθεις την ανάγκη να είσαι πιο δημιουργική ή εκφραστική όταν λες όσα σκέφτεσαι κι αισθάνεσαι, τότε μην αντισταθείς. Θα προκύψει μεγάλη πρόοδος, αν κινηθείς μ’ αυτό τον τρόπο.

παρθένος

Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό γνωρίζεις ένα συγκεκριμένο άτομο, θα νιώσεις μεγαλύτερη επιθυμία να συνδεθείς με νέους και βαθύτερους τρόπους μαζί του. Αν επίσης αισθάνεσαι ότι η σχέση σου, θα μπορούσε να ωφεληθεί από μια ένεση ερωτικού αυθορμητισμού, τότε θα διαπιστώσεις ότι τα επερχόμενα γεγονότα σου προσφέρουν μια χρήσιμη και έγκαιρη ευκαιρία για να το πετύχεις.

ζυγός

Είναι μια εποχή που σου υπενθυμίζει τη σημασία της φιλίας και το ότι αποτελεί την ουσιαστική βάση, για οποιαδήποτε ερωτική σχέση. Ακόμα κι αν πιστεύεις πως μια σχέση θέλει το χρόνο της για να εμβαθύνει ή να μεγαλώσει, θα μπορούσε να συμβεί, επειδή υπάρχουν γερά θεμέλια στο δεσμό σου. Εμπιστέψου πως η ενίσχυση του φιλικού σας δεσμού, θ’ αποτελέσει μέρος αυτής της διαδικασίας.

σκορπιός

Μπορεί να πείσεις τον εαυτό σου, πως θα απογοητευθείς αν δεις τον αγαπημένο σου σε ένα καινούργιο φως. Παρόλο που πιστεύεις πως έχεις καταλάβει το χαρακτήρα του, μια ευχάριστη έκπληξη, θα σε κάνει να νιώσεις την ανάγκη να επανεκτιμήσεις τις πεποιθήσεις σου απέναντί του…. Και με έναν τρόπο μάλιστα, που θα είναι εμπνευσμένος κι ενθουσιώδης. Ό, τι αφορά τα ερωτικά σου θέματα, υπάρχει μια μεγάλη έκπληξη…. και είναι πιθανό να την καλωσορίσεις και να ενθουσιαστείς απ’ αυτή.

τοξότης

Θα ξεκαθαριστεί πως μια υπόθεση, έχει βρει το δρόμο της στη σχέση σου. Αλλά ο καλύτερος τρόπος για να εξαλειφθεί οριστικά, θα απαιτήσει από σένα να προσέχεις τι λες και πώς το λες. Ίσως χρειαστεί να κάνεις πιο ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σου, απ’ ότι συνήθιζες μέχρι τώρα. Αυτή την ανοιχτή και ειλικρινή ανταλλαγή, μπορεί να χρειαστεί να την υποκινήσεις εσύ, αλλά προσπάθησε να δείξεις ενθουσιασμό για να προχωρήσεις σε μεγαλύτερη οικειότητα μαζί του.

αιγόκερως

Έχεις την υποστήριξη του σύμπαντος για να βρεις τουλάχιστον ένα λόγο στα ερωτικά σου, που θα σε κάνει να χαμογελάσεις. Ακόμα κι αν η συμπεριφορά του αγαπημένου σου σε μπερδεύει, η αισιοδοξία σου μπορεί να ενθαρρύνει ένα βαθύτερο επίπεδο εμπιστοσύνης ανάμεσά σας. Όπου υπάρχουν καταιγίδες θύελλας, αυτή η κίνηση είναι η φωτεινή ακτίνα που χρειάζεσαι.

υδροχόος

Αυτό, είναι ένα διάστημα που θα νιώθεις καλά! Γι’ αυτό αγκάλιασε όποια συναρπαστική ευκαιρία σου παρουσιαστεί στα ερωτικά σου. Θα μπορούσε επίσης η αισιόδοξη και θετική σου διάθεση, να βοηθήσει στην εξομάλυνση κάθε έντασης ανάμεσα σε σένα και τον αγαπημένο σου. Αν μέχρι τώρα δεν είχες προχωρήσει να δεχτείς ή να ζητήσεις συγνώμη, τότε θα βρεθεί ένας καλός λόγος σύντομα.

ιχθύες

Είτε επιθυμείς να έρθεις πιο κοντά με τους άλλους γύρω σου είτε να γίνει πιο βαθύς ο δεσμός σου μαζί τους, θα ωφεληθεί και η σχέση σου από την καλοπροαίρετη διάθεσή σου. Εσύ και ο αγαπημένος σου, θα βρείτε ιδέες για να κάνετε τη ζωή σας πιο άνετη. Όσο περισσότερο αφήνεις να φανεί η φιλανθρωπία σου, τόσο περισσότερο θα σε αγαπάει ο σύντροφός σου.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο