Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Σάββατο [28/03/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Σάββατο [28/03/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Σάββατο [28/03/20].

κριός

Θα ασχοληθείς με δυνάμεις που δεν καταλαβαίνεις στα ερωτικά σου ζητήματα. Ίσως πιστέψεις, πως ό,τι μέχρι τώρα δε μπορούσες να το πραγματοποιήσεις, τώρα μπορείς να το κάνεις. Όμως χρειάζεται, μια αργή, σταθερή και ακέραια προσέγγιση για να έχεις χειροπιαστή πρόοδο, στην ερωτική σου ζωή. Το να θέλεις να «ανεβάσεις το ποντάρισμα» στο όνομα της αγάπης είναι κάτι ωραίο, αλλά το να λες όσα σκέφτεσαι και νιώθεις άμεσα, δεν είναι ο σωστός τρόπος. Η υπομονή είναι το εισιτήριό σου, για να δημιουργήσεις μια σχέση με σταθερά και μόνιμα θεμέλια.

ταύρος

Μπορεί να εκπλαγείς με τη συναισθηματική αλλαγή που υιοθετείς, σε ένα ρομαντικό θέμα. Αυτό που ήσουν πεπεισμένη ότι θα άλλαζες, τώρα θα το ελέγξεις ξανά. Ακόμα κι αν κάποια συναισθήματα ή αντιδράσεις σου, προκαλούν έκπληξη, δεν είσαι πλέον πρόθυμη να καταπνίξεις αυτό που είναι μέσα στην καρδιά σου. Μην θεωρήσεις πως είσαι αναποφάσιστη ή ασυνεπής. Απλά οι συναισθηματικές σου επιθυμίες και ανάγκες, εξελίσσονται μαζί σου!

δίδυμοι

Μπορείς να επιλέξεις αν θέλεις να συνεχίσεις να ζεις σε μια χαώδη ερωτική ζωή ή ν’ απομακρυνθείς εντελώς απ’ αυτήν. Παρόλο που θα μπορούσε να υπάρχει κάτι συναρπαστικό σε ό,τι αλλάζει τώρα στα ερωτικά σου, δε θα σου πάρει χρόνο για να εξαντληθείς, από την υπερβολική ψυχική και σωματική διέγερση. Εξάλλου και η αναμονή είναι εξίσου απολαυστική, γιατί είναι διακριτική και λιγότερο αποδιοργανωτική. Η επιλογή όμως, είναι δική σου!

καρκίνος

Η αφθονία της παθιασμένης ενέργειας μπορεί να είναι ή θετική ή αρνητική, αυτή τη στιγμή. Μπορεί να απευθύνεται σε σένα από το ταίρι σου, με τρόπο που δε θα σε ικανοποιήσει Ίσως όμως να είσαι εσύ αυτή που θα υπερβάλεις στον τρόπο έκφρασης των σκέψεων ή των συναισθημάτων σου, απέναντί του. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτό το πάθος, πρέπει να αξιοποιηθεί θετικά κι εποικοδομητικά. Το να είσαι έστω κι ελάχιστα προσεκτική, μπορεί να είναι καλή ιδέα!

λέων

Η φαντασία σου μπορεί να πάρει φωτιά, για να κάνει ένα τολμηρό βήμα στο όνομα της αγάπης. Είτε ξεθαρρέψεις για να προσεγγίσεις ένα συγκεκριμένο άτομο, είτε προσπαθήσεις να εξασφαλίσεις πως αυτός που αγαπάς είναι μέρος του παθιασμένου σχεδίου σου, θα μπορέσεις να κάνεις μια ευχάριστη πρόοδο τώρα. Μια εμπνευσμένη καρδιά κι ένα ανοιχτό μυαλό μπορεί να σε μεταφέρουν με το ταίρι σου, σε κάτι αξέχαστο. Όσο περισσότερο συνεργάζεται η φαντασία σου με την προσπάθεια, τόσο πιο δυνατά θα είναι τα βήματα που θα κάνεις.

παρθένος

Η καλλιέργεια οποιασδήποτε αρνητικότητας ή δυσαρέσκειας στη σχέση σου, δεν είναι χρήσιμη ούτε υγιής. Ο εραστής σου, αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία ή τουλάχιστον μια ευκαιρία να εξηγήσει τι σκέφτεται. Ξέρεις πως έχει αρκετή ακεραιότητα για να σε βοηθήσει να κάνεις τα πράγματα σωστά. Μαζί, θα βρείτε το σωστό δρόμο για να προχωρήσετε.

ζυγός

Αν είσαι ανοιχτόμυαλη και ενθαρρύνεις ανοικτές και ειλικρινείς συζητήσεις με τον εραστή σου, θα μπορέσετε να έρθετε ακόμη πιο κοντά. Όμως οι εμπεριστατωμένες συζητήσεις, δημιουργούν πάντα βαθιά συναισθήματα, οπότε πρόσεξε. Υπάρχει περίπτωση, οι ευχάριστες ανταλλαγές ανάμεσά σας, να γίνουν πιο σκοτεινές ή δυσάρεστες. Θα μπορέσεις όμως να φέρεις τα πάνω κάτω, αν με το ταίρι σου, βρείτε ένα τρόπο για να κλείσετε οριστικά όποια ζητήματα σας προβληματίζουν.

σκορπιός

Θα ωφελήσει εξαιρετικά τη σχέση σου τώρα, αν αντιμετωπίσεις κατά πρόσωπο τα όποια συναισθηματικά ζητήματα έχουν παρουσιαστεί. Ο ρεαλισμός και η αποδοχή, θα σου προσφέρει τη συναισθηματική υποστήριξη που χρειάζεσαι. Αν είσαι ελεύθερη, άρχισε να λαμβάνεις σοβαρά υπόψη τη διαίσθησή σου, αν σου λέει να εκμεταλλευτείς μια ευκαιρία, για να πλησιάσεις κάποιον. Οι πιθανότητες είναι, να υπάρχει μια κρυφή ατζέντα. Αν είσαι σε σχέση, τότε μια συναισθηματική ανταλλαγή θα σε οδηγήσει σε μια νέα και πιο θετική περιοχή, κοινής διαφάνειας.

τοξότης

Το να διαισθάνεσαι τις αλλαγές στη σχέση σου είναι σοφό, αλλά εξίσου σοφό είναι, να κάνεις ό, τι μπορείς για να τις ελέγξεις ή να τις καθοδηγήσεις. Η ερωτική σου ζωή μπορεί να γίνει προτεραιότητά σου αυτή τη στιγμή, και μπορείς παράλληλα να τσεκάρεις τη σχέση σου. Μ’ αυτό τον τρόπο, όχι μόνο θα αγκαλιάσεις τις αλλαγές, αλλά θα τις βοηθήσεις προς τη σωστή κατεύθυνση. Με έμφαση και αποφασιστικότητα, μπορείς να βοηθήσεις να σχηματιστεί και να αναπτυχθεί η ερωτική σου ζωή, υπέροχα. Μια απαλή ώθηση… μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται.

αιγόκερως

Ο αυθορμητισμός προσθέτει μια πολύ ευπρόσδεκτη σπίθα στη σχέση σου, ειδικά αν αντιμετώπιζες κάποια σοβαρά θέματα, τελευταία. Παρόλο που κάποιες εντάσεις θα εξακολουθούν να υπάρχουν, σου προσφέρονται παράλληλα κι ευχάριστοι περισπασμοί! Οι ορμητικές κινήσεις, μπορεί να είναι ενάντια στον τρόπο που λειτουργείς κανονικά, αλλά μπορείς να καλωσορίσεις ό,τι προκύψει ξαφνικά ή απαιτεί γρήγορη σκέψη.

υδροχόος

Είναι δυνατόν να συμβούν πολύ καλά πράγματα στα ερωτικά σου? Μπορεί να μην το πιστεύεις, αλλά ο θεός του έρωτα, θα επιμείνει να επιβραδύνεις κάτι και να επαναφορτίσεις τις συναισθηματικές και φυσικές σου μπαταρίες. Έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις αυτό που σε εμπνέει, έξω από τη συναισθηματική ή ερωτική σου σφαίρα. Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα αναζωογονηθείς. Το ίδιο ισχύει και για σένα που είσαι σε σχέση….. και ο σύντροφός σου θα καταλάβει τη διαφορά.

ιχθύες

Ίσως είναι καιρός να εξετάσεις, πού μπορείς να αποφύγεις την ρουτίνα από μια περιοχή της ερωτικής σου ζωής. Αν είσαι ελεύθερη, θ’ ανακαλύψεις πως αλλάζοντας την καθημερινή σου ρουτίνα θα νιώσεις πιο ήρεμη και καθησυχασμένη. Αν είσαι σε σχέση, θα ενθαρρύνεις τον αγαπημένο σου, να συμμετέχει ενεργά σε ένα σχέδιο που βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας. Δώστου την ευκαιρία να οδηγήσει, για λίγο.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο