Ελλάδα

Κορονοιός έκτακτο: Στους 16 οι νεκροί στην Ελλάδα

Κορονοιός: . Ο άνδρας φέρεται να είχε έρθει σε επαφή με άτομα που επέστρεψαν από την εκδρομή στους αγίους τόπους.
Κορονοιός:  Πριν από λίγο διαπιστώθηκε και ο θάνατος ενός ακόμη 64χρονου ο οποίος είχε διαγνωσθεί με κορονοϊο. Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν 64χρονο όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Ο άνδρας φέρεται να είχε έρθει σε επαφή με άτομα που επέστρεψαν από την εκδρομή στους αγίους τόπους.

 Ο 64χρονος σύμφωνα με πληροφορίες δεν έπασχε από υποκείμενο νόσημα. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση επιβεβαιώθηκαν 94 νέα κρούσματα κορονοϊού SARS-CoV-2 και με αυτά ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Ελλάδα ανέρχεται σε 624.
Υπενθυμίζεται πως  τα περισσότερα επιβεβαιωμένα εξακολουθούν να είναι στην Αθήνα. 55,7% των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι άνδρες. 124 ασθενείς νοσηλεύονται, εκ των οποίων 34 είναι διασωληνωμένοι. Η πλειονότητα των πολιτών που νοσηλεύονται έχει σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Ο μέσος όρος ηλικίας των νοσηλευόμενων είναι τα 64 έτη και των διασωληνωμένων τα 67 έτη. Στα θετικά νέα της ημέρας είναι ότι 19 συμπολίτες μας έχουν πάρει εξιτήριο.