Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννούλης Αϊντχόφεν: Κίνηση για τον παίκτη του ΠΑΟΚ από την Ολλανδική ομάδα

Οι τελευταίες χρονιές του Γιαννούλη και η παρουσία του στον ΠΑΟΚ, έχουν κάνει αρκετές ομάδες του εξωτερικού να τον τσεκάρουν και να τον έχουν στις λίστες τους.

Όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», μία από αυτές είναι η PSV, η οποία φέτος δεν είναι καθόλου καλά. Εκτός Κυπέλλου, Ευρώπης και τίτλου στην Ολλανδία, η Αϊντχόφεν ψάχνει αριστερό μπακ για βασικό. Τον Ιανουάριο πήρε τον Ροντρίγκες της Μίλαν, πληρώνοντας 1.000.000 ενοίκιο.

Η οψιόν αγοράς του είναι ανοιχτή, ο νέος (από το καλοκαίρι) τεχνικός Ρότζερ Σμιντ τον ξέρει από την Γερμανία, αλλά τα λεφτά που χρειάζονται για να τον πάρει με κανονική μεταγραφή είναι πολλά για την PSV. Νούμερο 2 στην λίστα της ολλανδικής ομάδας για αριστερό μπακ ένα δικό της παιδί: ο Πάτρικ φαν Άανχολτ ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 με την Κρίσταλ Πάλας.

Τρίτος στη λίστα είναι ο Γιαννούλης. Η Αϊντχόφεν υπολογίζει ότι μπορεί να τον κάνει δικό της δίνοντας ένα ποσό μεταξύ τριών και τεσσάρων εκατομμυρίων στον ΠΑΟΚ και συμβόλαιο 500.000 ευρώ στον παίκτη του ΠΑΟΚ.