Lifestyle

Το καφέ της Χαράς: Ο Χάρης Ρώμας έκανε spoiler – Αυτό το πρόσωπο που όλοι περιμένουμε θα μπει στη σειρά

Το καφέ της Χαράς: "Άλλος ένας αγαπημένος και απόλυτα κωμικός χαρακτήρας θα εμφανιστεί στα επόμενα επεισόδια", τόνισε ο σεναριογράφος και ηθοποιός της σειράς Χάρης Ρώμας.

Το Καφέ της Χαράς“: Η δημοφιλής σειρά επέστρεψε μετά από σχεδόν 15 χρόνια και οι τηλεθεατές την “αγκάλιασαν” και με το παραπάνω καθώς η τηλεθέαση είναι πολύ υψηλή, αφού κάθε φορά ξεπερνά το 40%. Ακόμα και στις επαναλήψεις που προβάλλονται από το κανάλι η τηλεθέαση δεν έχει πέσει κάτω από το 25%. Στην επιστροφή της αγαπημένης σειράς είδαμε χαρακτήρες που αγαπήσαμε και που μας είχαν χαρίσει πάρα πολλές στιγμές γέλιου με τις ατάκες τους και όχι μόνο, όπως ήταν ο Φατσέας με τα “ελληνικά” του.

Μπαίνει στα επόμενα επεισόδια

Όπως αποκάλυψε, όμως, ο Χάρης Ρώμας, ο σεναριογράφος της σειράς και ο τηλεοπτικός “Περίανδρος Πώποτας”, άλλος ένας αγαπημένος και απόλυτα κωμικός χαρακτήρας θα εμφανιστεί στα επόμενα επεισόδια. Πρόκειται για τη δασκάλα του χωριού, την Αγλαΐα, την οποία είχε υποδυθεί καταπληκτικά η γνωστή ηθοποιός Σοφία Μουτίδου, χαρίζοντας στους τηλεθεατές κορυφαίες τηλεοπτικές στιγμές που θα θυμούνται για καιρό.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως η “δασκάλα” θα επιστρέψει στο Κολοκοτρωνίτσι, παρόλο που είναι δύσκολο να μπει στην πλοκή. Ο σεναριογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά για την επιστροφή της: “Η δασκάλα θα μπει. Την Σοφία την θέλω οπωσδήποτε και, μάλιστα, αυτό έγινε με ένα πολύ έντονο δικό μου “θέλω”, γιατί ο ρόλος ουσιαστικά είχε τελειώσει. Θα μπορούσε να είχε τελειώσει, εφόσον μπήκε στο ψυχιατρείο τελειώνοντας. Πλην, όμως, η Σοφία είναι η Σοφία”.

Η άλλη σεναριογράφος του “Το Καφέ της Χαράς“, η Άννα Χατζησοφιά, μίλησε, επίσης, για το remake της σειράς, δηλώνοντας με χιούμορ: “Είμαστε στην εποχή των social media και μας στέλνουν στο inbox και έχουμε χιλιάδες προτάσεις για το πώς θέλουν να εξελιχθεί η σειρά”.

Επίσης, η Μαρία Κανελλοπούλου, η αγαπημένη σε όλους μας τηλεοπτική “Τασία”, μίλησε με μεγάλη συγκίνηση, χαρά και νοσταλγία για τη σειρά, δηλώνοντας πως τα παιδιά, η “Βάλια” και ο “Μανωλάκης” μεγάλωσαν στα χέρια τους. Όπως είπε, θυμάται πάντα την πρώτη σκηνή που έκανε με τον Πάρη που ήταν μικρούλης και συγκινείται.