Αθλητισμός

Κώστας Αποστολάκης: Περιμένει κάτι παραπάνω από τον Παναθηναϊκό

Κώστας Αποστολάκης: Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το "Τριφύλλι" για την επέκταση της συνεργασίας του.

Κώστας Αποστολάκης: Ο χορός των ανανεώσεων συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό. Μετά τους Χατζηγιοβάνη και Κουρμπέλη, σειρά για τους “Πράσινους” παίρνουν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ο Γιώργος Δώνης επιθυμεί να διατηρήσει στο ρόστερ του και μετά το καλοκαίρι. Ένας από αυτούς είναι και ο νεαρός Κώστας Αποστολάκης, με τον ταλαντούχο πολυθεσίτη να έχει τις τελευταίες ημέρες στα χέρια του επίσημη πρόταση από το “Τριφύλλι”.

Για την ώρα η πλευρά του παίκτη παραμένει σιωπηλή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Αποστολάκης περιμένει κάτι παραπάνω στο οικονομικό κομμάτι για να πει το τελικό “ναι” και να συνεχίσει να φορά τα πράσινα. Ο 20χρονος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του συλλόγου, με τον Παναθηναϊκό να επιθυμεί να τον διατηρήσει στις τάξεις του πιστεύοντας πολύ στο ταλέντο του αλλά και τις δυνατότητές του.

Η υπόθεση αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να κλείσει θετικά και για τις δύο πλευρές με τον νεαρό να συνεχίζει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Ο Γιώργος Δώνης συχνά πυκνά χρησιμοποιεί τον Αποστολάκη στο βασικό του σχήμα ρίχνοντας τον στη μάχη από τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα στη θέση του Γιόχανσον.

Ο Σουηδός μπακ έχει τεθεί εξίσου να αποφασίσει αν θα συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, με την περίπτωση του ωστόσο μέχρι στιγμής να παρουσιάζεται αρκετά δύσκολη.