Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [1/12/19]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Κυριακή (1/12/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Κυριακή (1/12/19). Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τη θέση του στον Τοξότη, διοχετεύει τους πάντες με θετική ενέργεια. Είναι η ιδανική στιγμή να κοιτάξετε με αισιοδοξία όλες τις δυνατότητες και τις εναλλακτικές σας!

Ο Δίας περνά την τελευταία του μέρα στον Τοξότη. Παρέμεινε στο ζώδιο που κυβερνά για κάτι παραπάνω από έναν χρόνο. Από αύριο περνά στον Αιγόκερω, για να περάσει τους επόμενους 12 μήνες. Εκεί θα συντροφεύει τους Κρόνο και Πλούτωνα. Καιρός να τα δείτε όλα πιο σοβαρά, να υποστηρίξετε αυτό που είστε και όσα έχετε οικοδομήσει! Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο σήμερα. Η ατμόσφαιρα ευνοεί τις επαφές με φίλες και τις κοινωνικές δραστηριότητες. Η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή και τον Άρη από τον Σκορπιό. Έχετε τώρα τη δυνατότητα να ευθυγραμμιστείτε με όλα τα δίκτυα στήριξης που χρειάζεστε!

Την Κυριακή κάντε ένα διάλειμμα και απολαύστε χαλαρές στιγμές, πριν φτάσει αυτή η χρονιά στο τέλος της. Σήμερα μπορεί να συναντήσετε φίλους ή την οικογένειά σας, να μιλήσετε στο τηλέφωνο ειδικά αν έχετε αρκετό καιρό να έρθετε σε επαφή μαζί τους. Η σημερινή μέρα μπορεί να σας προκαλέσει έντονα συναισθήματα, λόγω αλλαγών στα σχέδιά σας για τον Δεκέμβριο… Αλλά όλα θα έχουν την αιτία και το νόημά τους – και μια αλλαγή θα σας κάνει καλό. Εάν εργάζεστε σήμερα, να είστε προσεκτικοί με τον εξοπλισμό και τις συσκευές που χρησιμοποιείτε. Η μέρα υποδεικνύει την αρχή μιας νέας φιλίας, που μπορεί να έχει ιδιαίτερο νόημα για το μέλλον σας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Την Κυριακή θα ασχοληθείτε με διάφορες οικονομικές υποθέσεις (ή συζητήσεις) που μπορεί να σας προκαλέσουν προβλήματα. Αν μπορείτε να αποφύγετε να κάνετε λάθη σε τέτοιες ενέργειες, θα εξασφαλίσετε μια ειρηνική και ευοίωνη ημέρα για την εξέλιξη των σχεδίων σας. Σήμερα η δυναμική των γεγονότων θα είναι μεγάλη… Αλλά θα πρέπει να προσπαθήσετε να ενεργήσετε αργά, προσχεδιασμένα και να μην επιβαρυνθείτε με υπερβολικά πολλές υποχρεώσεις.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από μηνύματα, γράμματα ή τηλεφωνήματα από ανθρώπους που δεν γνωρίζετε. Η σημερινή θα είναι ενδιαφέρουσα μέρα για να βιώσετε ιδιαίτερες καταστάσεις ή να μάθετε κάποια νέα. Αξιοποιήστε την Κυριακή για να ολοκληρώσετε σημαντικές εργασίες στο σπίτι σας. Σήμερα θα μάθετε σημαντικά ή ενδιαφέροντα νέα για έναν άντρα συγγενή σας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Έχετε κάνει σχέδια για σήμερα, αλλά θα προκύψουν κάποια καινούρια που θα πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα. Όμως δεν θα προκαλέσουν δυσάρεστες εμπειρίες. Οι συζητήσεις που θα κάνετε σήμερα, θα απαιτούν συγκεκριμένες λύσεις. Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα στο σπίτι, να ξέρετε ότι δεν θα επιλυθεί πριν από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα θα έχετε συναντήσεις, συνομιλίες ή συγκεντρώσεις με φίλους. Θα χρειαστεί να κάνετε κάποια μικροέξοδα αλλά θα είναι για καλό. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για την τέλεση γάμου. Η ερωτική ζωή σας θα είναι ασταθής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε μια κρίση. Είναι πιθανό να προκύψουν εκπλήξεις που θα αφορούν τα χρήματα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο