Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [23/11/19]

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (23/11/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (23/11/19).

Κριός

Σταματήστε να περιμένετε κάποιον άλλον να κάνει κάτι να συμβεί που να σας αφορά. Ήρθε η δική σας σειρά να καταστρώσετε σχέδια και να αρχίσετε να τα πραγματοποιείτε. Μόλις αρχίσετε, να είστε βέβαιοι ότι θα θέλει και το ταίρι σας να συμμετέχει.

Ταύρος

Μπορεί να μην έχετε όλα όσα θα θέλατε, αλλά είστε ευχαριστημένοι με όσα έχετε. Αυτή η υπέροχη αίσθηση οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ταίρι σας, οπότε πείτε του πόσο ευτυχισμένους σας κάνει.

Δίδυμοι

Συνήθως είστε αρκετά ευπροσάρμοστοι, αλλά σήμερα θέλετε οπωσδήποτε να περάσει το δικό σας. Εξηγήστε στο ταίρι σας τι ακριβώς θέλετε και πείτε του ότι την επόμενη φορά θα ακολουθήσετε εσείς τα σχέδιά του.

Καρκίνος

Έχετε την ικανότητα να δείξετε μεγάλη ενσυναίσθηση στο ταίρι σας. Ενθαρρύνετέ το να ανοιχτεί και να μοιραστεί τις σκέψεις και τα συναισθήματά του μαζί σας. Έχετε τόση κατανόηση, που θα μπορέσετε να το κάνετε να αισθανθεί πολύ καλύτερα.

Λέων

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε πιο ευαίσθητοι από ότι συνήθως. Να πληγωθείτε συναισθηματικά από κάποιο απερίσκεπτο σχόλιο που θα κάνει το ταίρι σας, χωρίς να το εννοεί. Αποδεχτείτε τη συγγνώμη του. Ξέρετε ότι είναι πάντα στο πλευρό σας.

Παρθένος

Μετά από μια κουραστική μέρα, έχετε ανάγκη από την ενέργεια μιας παρέας για να συνεχίσετε. Προγραμματίστε να συναντήσετε το ταίρι σας για ένα ποτό. Μόλις αισθανθείτε και πάλι ανανεωμένοι, μπορείτε να συνεχίσετε τη διασκέδαση στο σπίτι.

Ζυγός

Τώρα δεν θα πρέπει να σας απασχολεί η πρόοδος που θα κάνετε, διότι η διαδικασία έχει περισσότερη σημασία. Από τη στιγμή που εσείς και το ταίρι σας ωριμάζετε και εξελίσσεστε μαζί, δεν έχει καμία απολύτως σημασία το πόσο γρήγορα συμβαίνει.

Σκορπιός

Μετά από μια δύσκολη μέρα, ίσως αυτό που χρειάζεστε να είναι μια μελό ταινία για να εκτονωθείτε συναισθηματικά. Αν αυτό δεν αρέσει στο ταίρι σας, υποσχεθείτε ότι την επόμενη φορά θα διαλέξει εκείνο την ταινία που θα δείτε.

Τοξότης

Καλό θα ήταν να είστε ευέλικτοι με τα σχέδια σας για απόψε. Το ταίρι σας μπορεί να προτείνει κάτι την τελευταία στιγμή που θα απαιτήσει από εσάς να αφήσετε ό,τι άλλο είχατε προγραμματίσει, αλλά θα αξίζει τον κόπο. Είναι ωραίο να είστε αυθόρμητοι!

Αιγόκερως

Το ταίρι σας δεν έχει και την καλύτερη διάθεση σήμερα αλλά δεν χρειάζεται να το παίρνετε προσωπικά. Μπορεί να το απασχολεί κάτι για το οποίο δεν είναι έτοιμο να μιλήσει ακόμη. Όταν θα είναι έτοιμο να το μοιραστεί μαζί σας, θα το μάθετε.

Υδροχόος

Αν έχετε κάτι που θέλετε να εκμυστηρευτείτε, αφιερώστε πρώτα λίγο χρόνο για να οργανώσετε τις σκέψεις σας. Το ταίρι σας θα είναι πιο δεκτικό αν το διευκολύνετε να καταλάβει καλύτερα αυτά που έχετε να πείτε.

Ιχθύες

Αν αυτό που κάνετε με το ταίρι σας συνήθως είναι να πηγαίνετε σινεμά, σκεφτείτε μήπως σήμερα πάτε σε μια συναυλία ή μια καλλιτεχνική εκδήλωση. Αν κάνετε κάτι για να διεγείρετε την πνευματική σας πλευρά, μπορεί να εμπνευστείτε για να δημιουργήσετε το δικό σας αριστούργημα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο