Lifestyle

Άγριες Μέλισσες: Η επίσκεψη του Δούκα στο σπίτι των κοριτσιών αλλάζει τα δεδομένα Ασημίνας – Νικηφόρου

Άγριες Μέλισσες: Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (12/11/2019) της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

Άγριες Μέλισσες: Ο Νέστορας ζητάει εξηγήσεις απ’ τον Κυπραίο για το σκουλαρίκι της Μυρσίνης που βρέθηκε στο δωμάτιο που του νοικιάζει, αλλά ο Κυπραίος θα καταφέρει να του ρίξει στάχτη στα μάτια, βάζοντας παράλληλα σ’ εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο. Έχει πειστεί, όμως, στ’ αλήθεια ο Νέστορας για την αθωότητα του; Οι υποψίες της Μυρσίνης για την ενοχή της Ελένης στον φόνο του Σέργιου διαλύονται όταν ο Δούκας της αποκαλύπτει μια σκληρή αλήθεια για τον Γιάννο.

Παράλληλα, ο Νικηφόρος προσπαθεί ν’ αλλάξει γνώμη στην Ασημίνα και να τα ξαναβρούνε, όταν μια επίσκεψη του Δούκα στο σπίτι των κοριτσιών αλλάζει τα δεδομένα. Η οικογένεια Σεβαστού δίνει τη συγκατάθεσή της στο ζευγάρι και οι επίσημοι αρραβώνες του Νικηφόρου και της Ασημίνας είναι πλέον γεγονός. Το ίδιο βράδυ, όμως, ο Λάμπρος και η Ελένη κάνουν το δικό τους παράτολμο βήμα.

Όσα είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1

Στο χθεσινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Ο Νικηφόρος βρίσκει έκπληκτος την Ασημίνα στο καταφύγιο να έχει ήδη προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον Δούκα και μαζί τον μεταφέρουν σε άσχημη κατάσταση στο σπίτι. Η Ελένη έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τον Λάμπρο και τον συμβουλεύει να την ξεχάσει και να μην παρατήσει την γυναίκα του για χάρη της. Η Μυρσίνη αναζητώντας τον Νικηφόρο, επισκέπτεται τον Μιλτιάδη, όμως η προσβλητική της στάση, θα τον οδηγήσει να την διώξει από το σπίτι του.

Τα νέα για το ατύχημα του Δούκα ταξιδεύουν γρήγορα στο χωριό, ενώ η κυρα- Ρίζω κάνει ότι περνάει από το χέρι της να τον σώσει. Η Ελένη ψάχνει παντού την Ασημίνα, που βρίσκεται απέναντι από το Νικηφόρο που προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη για το γάμο. Ο Νέστορας ανακαλύπτει κάτι ύποπτο στο δωμάτιο του Κυπραίου, ενώ ο Δούκας παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της οικογένειας Σεβαστού.