Lifestyle

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η παίκτρια με την δυσπλασία που συγκίνησε και ήταν παλιά γνώριμη της τραγουδίστριας

Ελεονώρα Ζουγανέλη: "Την Αιμιλία, κάποια στιγμή στη ζωή μου, είχα τη χαρά να την γνωρίσω σε σεμινάρια που είχα κάνει σε ωδείο".

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Μια 19χρονη που βρέθηκε στο πλατό του Voice για να διεκδικήσει μια θέση στον μουσικό διαγωνισμό, πέραν του ότι έκλεψε τις εντυπώσεις με την φωνή της, ήταν και παλιά γνώριμη της Ελεονώρας Ζουγανέλη. Η 19χρονη ονομάζεται Αιμιλία Καναρέλη και πρόσφατα ξεπέρασε μια σπάνια ασθένεια με την οποία γεννήθηκε. Στη διάρκεια της ακρόασης κατάφερε να συγκινήσει και τις δύο γυναίκες της κριτικής επιτροπής. Την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και την Έλενα Παπαρίζου.

Η 19χρονη παίκτρια του The voice, γεννήθηκε με διπλή σχιστία, η οποία είναι μια μορφή δυσπλασίας στο πρόσωπο. Όπως είπε η ίδια, έκανε λογοθεραπεία και άρχισε μαθήματα μουσικής για να βοηθηθεί η ομιλία της. «Θέλω να αποδείξω σε όλους πως όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίσει κανείς στη ζωή του, αυτό δεν θα πρέπει να τον σταματήσει στο να κυνηγάει το όνειρό του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή, τραγούδησε και έκανε την Έλενα Παπαρίζου, η οποία σε προηγούμενο επεισόδιο εντυπωσίασε με τις ικανότητές της στο χορό, να γυρίσει την καρέκλα της.

Η γνωριμία με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μόλις είδε τη 19χρονη παίκτρια, την αναγνώρισε και είπε: «Έλενα, τι καλά που γύρισες. Την Αιμιλία, κάποια στιγμή στη ζωή μου, είχα τη χαρά να την γνωρίσω σε σεμινάρια που είχα κάνει σε ωδείο. Αγάπησε το τραγούδι και το θέατρο, μου στέλνει μηνύματα από το Λονδίνο. Είναι σε μια πολύ καλή σχολή όπου κάνει θέατρο, χορό, μουσική».

Με τον όρο “αγγειακή δυσπλασία” περιγράφονται βλάβες του αγγειακού δικτύου, οι οποίες είναι πάντα παρούσες κατά την γέννηση, ίσως όχι όμως πάντα κλινικά εμφανείς, αναπτύσσονται με προοδευτική εκτασία των αγγείων κατά τη διάρκεια της ζωής και δεν υποστρέφουν ποτέ. Οι αγγειακές δυσπλασίες εμφανίζονται συχνά στο πρόσωπο και αναλόγως του είδους μπορεί να καταλαμβάνουν τμήματα των μαλακών μορίων του προσώπου και του τραχήλου αλλά και των οστών του σπλαχνικού κρανίου.