Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [30/10/19]

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (30/10/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (30/10/19).

  • Κριός

Σήμερα μην συγκρατηθείτε στο πώς θα εκφράσετε τα συναισθήματά σας προς το ταίρι σας. Γίνετε όσο τολμηροί θέλετε. Δοκιμάστε να του δείξετε μια πλευρά του εαυτού σας που δεν έχει ξαναδεί.

  • Ταύρος

Σήμερα θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο για να ανεχτείτε τις κακές συνήθειες του συντρόφου σας. Όταν η κατάσταση στο σπίτι αρχίζει να σας τρελαίνει, πάρτε μια βαθιά ανάσα και σκεφτείτε τα πράγματα που αγαπάτε περισσότερο πάνω του.

  • Δίδυμοι

Κατά καιρούς έχετε αρκετές ιδέες που αφορούν το μέλλον σας με το ταίρι σας. Σήμερα είναι ιδανική στιγμή για να αρχίσετε να πραγματοποιείτε κάποιες από αυτές. Αρχίστε με μικρά βήματα και σύντομα θα μπορέσετε να κατακτήσετε τους στόχους σας.

  • Καρκίνος

Σήμερα κάντε κάτι όμορφο για εσάς και το ταίρι σας. Κανονίστε να δειπνήσετε στο εστιατόριο για το οποίο μιλούν όλοι, πηγαίνετε για χορό στο πιο δημοφιλές κλαμπ της πόλης. Γιατί δεν κάνετε και τα δύο; Το αξίζετε!

  • Λέων

Εσείς είστε γενναιόδωροι με το ταίρι σας. Τι σας προβληματίσει να είναι κι εκείνο μαζί σας; Σκεφτείτε το την επόμενη φορά που θα θέλει να σας κάνει ένα δώρο ή να σας κεράσει. Δεχτείτε το, γιατί το αξίζετε!

  • Παρθένος

Δεν είναι ανάγκη να τα λέτε όλα στους φίλους σας. Δεν χρειάζεται να ξέρουν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, πόσο υπέροχα πάνε όλα στη σχέση σας! Είναι φυσικό να αισθάνεστε υπερήφανοι για το ταίρι σας… Αλλά αν μιλάτε διαρκώς για αυτό, μπορεί να φανείτε αλαζόνες.

  • Ζυγός

Σήμερα μην αφήσετε μερικές μικρές αναποδιές να σας ρίξουν τη διάθεση. Μείνετε συγκεντρωμένοι στην ευρύτερη εικόνα και στην πρόοδο που έχετε κάνει μέχρι στιγμής. Εσείς και το ταίρι σας έχετε ένα λαμπρό μέλλον μπροστά σας.

  • Σκορπιός

Σήμερα κρατήστε χαλαρά τα σχέδια σας με το ταίρι σας. Τελευταία περνάτε και ο δύο μια αγχωτική περίοδο. Αλλά σήμερα θα πρέπει να κάνετε κάτι για να ξεχαστείτε: Τι θα λέγατε για μια επίσκεψη σε ένα σπα;

  • Τοξότης

Η αισιοδοξία σας σάς βοηθά να τα βγάλετε πέρα ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Σήμερα το ταίρι σας αναζητά ενθάρρυνση από εσάς. Εκτιμά ιδιαίτερα το πώς του φτιάχνετε πάντα τη διάθεση!

  • Αιγόκερως

Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζετε απίστευτο στρες στη δουλειά σας. Ευτυχώς στο σπίτι περνάτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Επικεντρωθείτε στις ευλογίες της ζωής σας για να καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.

  • Υδροχόος

Μην κολλάτε σε στεγανά σε ό,τι αφορά τις σχέσεις. Να είστε ανοιχτοί στις αλλαγές. Καθώς δοκιμάζετε διαφορετικά πράγματα, θα βλέπετε τι ταιριάζει περισσότερο στη σχέση σας. Αυτό που λειτουργεί και για τους δυο σας, μπορεί τελικά να είναι διαφορετικό από ό,τι σκεφτόσασταν.

  • Ιχθύες

Συμβαίνουν τόσο πολλά στη ζωή σας, που τον τελευταίο καιρό δεν έχετε πολύ χρόνο για το ταίρι σας. Σήμερα ήρθε η ώρα να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο. Οι επόμενες μέρες είναι αφιερωμένες στη σχέση σας!

πηγή: astro-live.gr