Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [29/10/19]

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (29/10/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (29/10/19).

  • Κριός

Σήμερα βγαίνει η ανταγωνιστική πλευρά του χαρακτήρα σας: Θα θέλετε να προκαλέσετε τον/την αγαπημένο/η σας σε κάποιο φιλικό παιχνίδι. Κρατήστε μια παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα και υποσχεθείτε ένα ξεχωριστό βραβείο για όποιον νικήσει.

  • Ταύρος

Έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση σήμερα, οπότε μη διστάσετε να πάρετε τον έλεγχο στη σχέση σας. Πείτε στον/στη σύντροφό σας ότι τα έχετε όλα υπό έλεγχο, οπότε εκείνος/η μπορεί να ηρεμήσει και να χαλαρώσει.

  • Δίδυμοι

Έχετε τις απόψεις σας και σήμερα δεν έχετε πρόβλημα να τις εκφράσετε σε όποιον/α θέλει να τις ακούσει. Ξεκινήστε μια ζωηρή συζήτηση με τον/την αγαπημένο/η σας αλλά μην την παρασοβαρεψετε. Κρατήστε μια χαλαρή ατμόσφαιρα.

  • Καρκίνος

Σταματήστε να μιλάτε για το τι θέλετε να κάνετε – έφτασε η ώρα να αρχίσετε να το κάνετε. Συνεργαστείτε με τον/την αγαπημένο/η σας για να φτιάξετε ένα σχέδιο, και στη συνέχεια κάντε τα απαραίτητα βήματα για να το πραγματοποιήσετε.

  • Λέων

Τον τελευταίο καιρό το πάθος σας για τον/τη σύντροφό σας είναι πολύ έντονο. Θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να κρατηθείτε μακριά του/της. Τελειώστε γρήγορα με τις δουλειές σας. Απόψε θα το κάψετε!

  • Παρθένος

Αν είστε προετοιμασμένοι για αλλαγές της τελευταίας στιγμής, θα καταφέρετε να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο τις καταστάσεις που θα προκύψουν σήμερα. Ποτέ δεν ξέρετε τι έκπληξη μπορεί να σας ετοιμάζει ο/η αγαπημένος/η σας.

  • Ζυγός

Σήμερα θα επικεντρώσετε την προσοχή σας στη σχέση σας. Αν σε γενικές γραμμές αισθάνεστε ευτυχισμένοι με τον/τη σύντροφό σας, δεν χρειάζεται να ασχολείστε με τις λεπτομέρειες.

  • Σκορπιός

Επηρεάζετε το ταίρι σας περισσότερο από όσο μπορείτε να φανταστείτε. Καλό θα ήταν λοιπόν να επιλέγετε προσεκτικά τα λόγια σας, γιατί τα παίρνει πολύ σοβαρά. Σήμερα δείξτε του με όλους τους τρόπους πόσο το εκτιμάτε.

  • Τοξότης

Σήμερα χρησιμοποιήστε την ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ σας για να ξεπεράσετε μια δύσκολη κατάσταση που έχει προκύψει με τον/την αγαπημένο/η σας. Αν σοβαρέψουν τα πράγματα, θα μπορέσετε να ελαφρύνετε την ατμόσφαιρα και να αποφύγετε τις συγκρούσεις.

  • Αιγόκερως

Σήμερα θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να περάσει «αναίμακτα» η μέρα. Ευτυχώς έχετε την εσωτερική δύναμη να χειριστείτε με ηρεμία οποιαδήποτε κατάσταση προκύψει. Κάντε ένα τηλεφώνημα στον/στην αγαπημένο/η σας για ενθάρρυνση. Θα σας βοηθήσει.

  • Υδροχόος

Αυτή τη στιγμή, όλη σας η προσοχή είναι στραμμένη στη σχέση σας και οτιδήποτε άλλο θα πρέπει να περιμένει. Αν είστε πρόθυμοι να βάλετε τα δυνατά σας για να κάνετε τη σχέση να λειτουργήσει, τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.

  • Ιχθύες

Σήμερα μπορεί να δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας… μετά από μια έκπληξη που σας έκανε το πρωί ο/η σύντροφός σας. Τα νέα που μοιράστηκε μαζί σας είναι υπέροχα και δεν κρατιέστε να τα πείτε σε όλο τον κόσμο. Καλό θα είναι να κάνετε λίγη υπομονή, μέχρι να είναι όλα σίγουρα.

πηγή: astro-live.gr