Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Δευτέρα [28/10/19]

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Δευτέρα [27/10/19].

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Δευτέρα [28/10/19].

Κριός

Μια γενναιόδωρη πράξη προς τον/την αγαπημένο/η σας θα εκτιμηθεί πολύ σήμερα.Δώστε σημασία στις επιθυμίες του, ακόμη και αν δεν τις εκφράσει με λόγια… Και θα καταφέρετε να δώσετε ακριβώς αυτό που θέλει.

Ταύρος

Σήμερα το ταίρι σας έχει ανάγκη να πάρετε εσείς όλες τις αποφάσεις. Δείξτε ότι μπορείτε να αναλάβετε τον έλεγχο και δώστε του την ευκαιρία να χαλαρώσει και να το απολαύσει. Μην αισθάνεστε άγχος. Είστε πολύ πιο ικανοί από όσο φαντάζεστε.

Δίδυμοι

Ο/Η αγαπημένος/η σας μπορεί να πάρει στα σοβαρά κάποιο σχόλιο που κάνατε ως αστείο. Προσπαθήστε να εκτιμήσετε την αντίδραση του/της. Αν σας μοιάζει μπερδεμένος/η ή αναστατωμένος/η, εξηγήστε του/της ποια ήταν η πρόθεσή σας.

Καρκίνος

Σήμερα ο/η αγαπημένος/η σας έχει ανάγκη από εσάς να αναλάβετε έναν διαφορετικό ρόλο – αυτόν του έμπιστου φίλου. Δείξτε του/της ότι μπορείτε να του δώσετε δύναμη όταν είναι στα κάτω του.

Λέων

Να είστε γενναιόδωροι με την αγάπη σας σήμερα. Μην συγκρατείστε, όταν δείχνετε στον/στην αγαπημένο/η σας πόσο νοιάζεστε για αυτόν/αυτήν. Μην αφήσετε καμία αμφιβολία για τα συναισθήματά σας.

Παρθένος

Σήμερα κρατήστε τα σχέδιά σας ευέλικτα, καθώς ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να σας εκπλήξει με κάτι πραγματικά ενδιαφέρον απόψε. Μην ανησυχήσετε αν είναι κάτι που θα σας βγάλει από τη ζώνη άνεσής σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε τα πάντα!

Ζυγός

Σήμερα ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να έρθει σε εσάς αναζητώντας τις συμβουλές σας. Μην ανησυχείτε επειδή δεν έχετε όλες τις σωστές απαντήσεις να του/της δώσετε. Εκτιμά τις απόψεις σας – και κάθε ιδέα που μπορείτε να προσφέρετε είναι ευπρόσδεκτη.

Σκορπιός

Εσείς έχετε διάθεση να το γιορτάσετε, αλλά ο/η σύντροφος σας είναι κάπως κακόκεφος/η. Προσπαθήστε να μετριάσετε κάπως την ενέργεια σας, έστω και προσωρινά. Πριν καν το καταλάβετε, θα καταφέρετε και πάλι να εναρμονιστείτε μεταξύ σας.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα θα πάει τόσο καλά για εσάς, που θα νομίζετε ότι σας έχει δοθεί ένα ασύγκριτο πλεονέκτημα. Πρόκειται απλά για καλή τύχη. Μοιραστείτε τη και κάντε καλύτερη και τη ζωή του/της αγαπημένου/ης σας.

Αιγόκερως

Τον τελευταίο καιρό μπορεί να στρεσάρεστε πολύ στη δουλειά, όταν κάποιος συνάδελφος προσπαθεί να διεκδικήσει περισσότερα από όσα του αναλογούν. Αφήστε τα δράματα στο γραφείο. Όταν μπαίνετε σπίτι σας, θα πρέπει να τα ξεχνάτε όλα και να απολαμβάνετε το χρόνο που περνάτε με τον/την αγαπημένο/η σας.

Υδροχόος

Σήμερα αποφύγετε να μπείτε σε μια διαφωνία με τον/την αγαπημένο/η σας για το ποιος θα επικρατήσει. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε έναν συμβιβασμό προκειμένου να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις. Δεν αξίζει να περνάτε το χρόνο σας μαλώνοντας. Κάντε έρωτα όχι πόλεμο!

Ιχθύες

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια προσέγγιση που χρησιμοποιείτε με όλους τους άλλους, όταν μιλάτε με τον/την αγαπημένο/η σας. Δώστε προσοχή στα υπονοούμενα και στη γλώσσα του σώματος. Στη συνέχεια προσαρμόστε την προσέγγισή σας, ώστε να επικοινωνήστε μαζί του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.