Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή (25/10/19)

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (25/10/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (25/10/19).

Κριός

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επικοινωνήσετε την αγάπη σας προς τον/τη σύντροφό σας. Ξεκινήστε στέλνοντάς του/της ένα παιχνιδιάρικο e-mail το πρωί. Δεν θα μπορεί να σας βγάλει από το μυαλό του/της όλη μέρα.

 Ταύρος

Λίγο φλερτ κατά τη διάρκεια της μέρας, μπορεί να δημιουργήσει μια ιδιαίτερα παθιασμένη ατμόσφαιρα για το βράδυ. Πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας τι έχετε στο μυαλό σας και προετοιμαστείτε για μια έξαλλη νύχτα!

Δίδυμοι

Όλη μέρα σήμερα θα είστε σε κίνηση και δεν θα έχετε χρόνο ούτε για να αναπνεύσετε. Αλλά το βράδυ μπορείτε να χαλαρώσετε με τον/την αγαπημένο/η σας. Λίγος χρόνος αγκαλιά στον καναπέ είναι ό,τι χρειάζεστε, για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να επανασυνδεθείτε.

Καρκίνος

Προσέξτε μην δεσμευτείτε για πολλά πράγματα, σε σημείο να μην είστε συνεπείς. Καλύτερα να επιλέξετε μερικά μόνο για να κάνετε με το ταίρι σας… Και αν έχετε χρόνο, προσθέτετε κι άλλα στη συνέχεια.

Λέων

Σήμερα ακούστε προσεκτικά τις συμβουλές των φίλων σας, ειδικά όσο αφορά την ερωτική σας ζωή. Επειδή είναι έξω από τη σχέση σας, είναι σε θέση να προσφέρουν μια διαφορετική προοπτική. Μην φοβηθείτε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο.

Παρθένος

Σήμερα επιλέξτε προσεκτικά τα λόγια σας. Υπάρχει η πιθανότητα να παρεξηγηθείτε με τον/την αγαπημένο/η σας αν μιλήσετε πριν σκεφτείτε. Από τη στιγμή που σκέφτεστε τη θέση τους πριν πείτε οτιδήποτε, όλα θα πάνε περίφημα.

Ζυγός

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε διχασμένοι προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Όλοι θέλουν κάτι από εσάς, οπότε θα πρέπει να αποφασίσετε πώς θα μοιράσετε το χρόνο σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν θα αφήσετε τον/τη σύντροφό σας παραπονεμένο/η.

Σκορπιός

Αν κάτι δεν σας φαίνεται σωστό σήμερα, περιμένετε μέχρι να έχετε περισσότερες πληροφορίες. Δεν θα θέλατε εσείς και ο/η σύντροφός σας να εμπλακείτε σε κάτι για το οποίο δεν αισθάνεστε σίγουροι.

Τοξότης

Τις επόμενες εβδομάδες δεν θα προλαβαίνετε να βαρεθείτε. Έχετε πολλά πράγματα να σας κρατούν απασχολημένους. Βεβαιωθείτε όμως ότι θα αφήσετε και λίγο ελεύθερο χρόνο. Λίγος χρόνος χαλάρωσης με τον/την αγαπημένο/η σας, είναι ο, τι πρέπει για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Αιγόκερως

Το να γκρινιάζετε στον/στη σύντροφό σας για τις κακές του/της συνήθειες, δεν είναι πολύ καλή ιδέα. Αλλά αν το θέλει, μπορείτε να τον/την βοηθήσετε να τις αλλάξει. Χρησιμοποιήστε μια χαλαρή προσέγγιση για να του/της δείξετε πώς μπορεί να κάνει κάτι με διαφορετικό τρόπο.

Υδροχόος

Κάντε κάτι ρομαντικό σήμερα! Οργανώστε μια ξεχωριστή βραδιά για τον/την αγαπημένο/η σας, χωρίς να υπάρχει κάποια ειδική περίσταση. Κάντε του/της νύξεις καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας – αλλά κρατήστε την έκπληξη μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ιχθύες

Σήμερα αποφύγετε να κάνετε συγκεκριμένα σχέδια. Υπάρχουν τόσες εκκρεμότητες, που καλό θα ήταν να κρατήσετε τις επιλογές σας ανοιχτές όσο περισσότερο μπορείτε. Δώστε και στο ταίρι σας την ευκαιρία να πει την άποψή του.

Πηγή: astro-live.gr