Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Τρίτη (22/10/19)

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (22/10/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (22/10/19).

Κριός

Το άγχος σας να συνδυάσετε δουλειά και σχέση, μπορεί να επηρεάσει και άλλους τομείς της ζωής σας.

Ήρθε η ώρα να περιορίσετε τις δραστηριότητές σας, να αδειάσετε το πρόγραμμά σας και να επικεντρωθείτε στη συναισθηματική σας ζωή.

Ταύρος

Είναι εύκολο να παρασυρθείτε στα προβλήματα του/της αγαπημένου/η σας. Αλλά αν συνεχίσετε έτσι, στο τέλος θα ζείτε τη δική του/της ζωή και όχι τη δική σας. Ήρθε η ώρα να βάλετε μπροστά τις δικές σας προτεραιότητες. Ακολουθήστε το δικό σας πρόγραμμα.

Δίδυμοι

Μερικές φορές, τα οικονομικά ζητήματά μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Είναι σημαντικό να μάθετε να εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλον. Να είστε ειλικρινείς σχετικά με τα όριά σας και να περιμένετε το ίδιο και από τον/τη σύντροφό σας.

Καρκίνος

Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα; Μην μπείτε στη διαδικασία να παρασυρθείτε σε μια σύγκρουση με το ταίρι σας σήμερα. Επιμείνετε σε αυτά που έχουν πραγματική σημασία.

Λέων

Η αγάπη δεν περιορίζεται μόνο στη σχέση σας με τον/τη σύντροφό σας. Αν ρίξετε μια ματιά γύρω σας, θα δείτε πόση αγάπη πλημμυρίζει τη ζωή σας: Από τους φίλους και τους συναδέρφους σας μέχρι την οικογένειά σας. Όταν το αντιληφθείτε, θα καταλάβετε πόσο τυχεροί είστε.

Παρθένος

Πάρτε έναν καλό σας φίλο και εκμυστηρευτείτε του τι συμβαίνει τον τελευταίο καιρό με εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Παρόλο που έχετε τα μυαλά σας στο κεφάλι σας, πάντα είναι χρήσιμη μια δεύτερη οπτική.

Ζυγός

Σας αρέσει η ρουτίνα σας αλλά πότε-πότε εσείς και ο/η σύντροφός σας χρειάζεστε μια δόση αυθορμητισμού στη ζωή σας… Αρκεί να μην αναστατώνει τη σχέση σας. Βάλτε στο πρόγραμμα να κάνετε κάτι απερίσκεπτο, για να ταράζετε τα νερά μια στο τόσο.

Σκορπιός

Αυτό που μετράει στη ζωή, είναι οι σχέσεις που δημιουργούμε: Με κάποιον σύντροφο, με τους φίλους και την οικογένειά μας. Πλησιάστε τους ανθρώπους γύρω σας, δώστε απλόχερα το χρόνο, την προσοχή και τις συμβουλές σας σε όσους τα χρειάζονται. Οι προσπάθειές σας να ανταμειφθούν.

Τοξότης

Τον τελευταίο καιρό έχετε ταράξει τα νερά στην ερωτική σας ζωή και είστε αρκετά ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Μάλιστα είστε και οι δύο τόσο ικανοποιημένοι, που σκοπεύετε να το κάνετε συνήθεια.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για να συζητήσετε οικονομικά ζητήματα με τον/την αγαπημένο/η σας. Αυτό σημαίνει ότι θα υπολογίσετε εκ νέου τον προϋπολογισμό σας, θα αποπληρώσετε ένα μεγάλο δάνειο ή θα κάνετε σχέδια για το μέλλον. Όλα σήμερα μπορείτε να τα φέρετε εις πέρας.

Υδροχόος

Το να κάνετε διαρκώς αυτό που θέλετε, μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε καλά στιγμιαία. Αλλά σε μακροπρόθεσμο επίπεδο, δεν κάνει καλό στη σχέση σας. Σκεφτείτε τρόπους ώστε να πάρετε και οι δύο αυτό που χρειάζεστε, όχι μόνο αυτό που θέλετε.

Ιχθύες

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο – και σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία. Τώρα το ερώτημα είναι το εξής: Πώς θα το αντιμετωπίσετε; Σκεφτείτε τι αποτέλεσμα θέλετε να πετύχετε μακροπρόθεσμα και ενεργήστε αναλόγως.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο