Αθλητισμός

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Έτοιμος για βασικός με Ατρόμητο

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Ο Γιώργος Δώνης έχει κερδίσει ξανά τον νεαρό εξτρέμ του «Τριφυλλιού», στον οποίο αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στο επικείμενο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Το περασμένο καλοκαίρι ήρθε για να φέρει σύννεφα στις σχέσεις του Παναθηναϊκού με τον 22χρονο εξτρέμ. Η παραμονή του στους «Πράσινους» και η μη μετακίνηση του σε άλλο σύλλογο αρχικά προκάλεσε μια παγωμάρα στις δύο πλευρές. Με τον καιρό και με τις συνθήκες να έχουν ωριμάσει ο Χατζηγιοβάνης δείχνει να έχει αφήσει πίσω του όσα ακούστηκαν. Ο νεαρός σύμφωνα με όσα διαρρέονται από τις προπονήσεις παρουσιάζεται καθημερινά όλο και καλύτερος ικανοποιώντας τον Γιώργο Δώνη και το επιτελείο του.

Τις τελευταίες ημέρες ο έμπειρος τεχνικός έχει καταφέρει να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία του παίκτη του. Αυτή η άνοδος μάλιστα δεν αποκλείεται να φέρει τον Χατζηγιοβάνη άμεσα στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού. Ο Δώνης καταστρώνει τα σχέδια του ενόψει του σημαντικού αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης πιθανότατα να βρεθεί σε αυτά, με τον Έλληνα τεχνικό να του δίνει φανέλα βασικού περιμένοντας από εκείνον το απρόβλεπτο στην επίθεση.

Επιτακτική ανάγκη η νίκη στο Περιστέρι

Ο Παναθηναϊκός καλείται να βγάλει με επιτυχία την δύσκολη αποστολή του στο Περιστέρι. Διαχρονικά ο Ατρόμητος δυσκολεύει τους «Πράσινους», όμως τώρα το «Τριφύλλι» δεν έχει πολλά περιθώρια. Οι «Πράσινοι» χρειάζονται βαθμούς ή βαθμό προκειμένου να αναρριχηθούν στην βαθμολογία όσο δυνατόν γρηγορότερα. Το κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις του συλλόγου σε ένα μάλιστα βατό πρόγραμμα.

Τώρα στα δύσκολα, ο Γιώργος Δώνης καλείται να γυρίσει το… κουμπί και να βάλει τάχιστα τον Παναθηναϊκό στον δρόμο των επιτυχιών προτού η ομάδα μπει σε αγωνιστικές περιπέτειες. Για να το πετύχει αυτό θα επενδύσει στους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ο Χατζηγιοβάνης είναι ένας από αυτούς που θέλει να δει το κάτι παραπάνω στο γήπεδο.