Αθλητισμός

Απόστολος Τερζής: Η ήττα έφερε “τριγμούς”

Απόστολος Τερζής: Ο τρόπος με τον οποίον ηττήθηκε ο Άρης στο ματς με την ΑΕΛ έφερε προβληματισμό στις τάξεις του συλλόγου.

Απόστολος Τερζής: Ήττα – σοκ υπέστη ο Άρης στο χθεσινό ματς με την ΑΕΛ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Η ομάδα του Απόστολου Τερζή βρέθηκε μπροστά με δύο γκολ, ωστόσο οι “βυσσινί” κατάφεραν να ανατρέψουν το σκηνικό, επικρατώντας με 3-2. Ήταν ένα ματς το οποίο ο Άρης αναρωτιέται… πως το έχασε, καθώς οι γηπεδούχοι έχασαν ένα… τσουβάλι κλασικών ευκαιριών για να φέρουν ξανά στα μέτρα τους το ματς. Η ήττα αυτή, έφερε προβληματισμό στις τάξεις του συλλόγου, με τον Απόστολο Τερζή να… δοκιμάζεται ξανά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της “Ώρας των Σπορ”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Τερζής μπορεί να μην έχει ολοκληρωτική ευθύνη για το γεγονός πως χάθηκε ένα ματς το οποίο ο Άρης το κρατούσε στα χέρια του, αλλά εάν η ομάδα ηττηθεί για δεύτερο σερί ματς (αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στην έδρα της την επόμενη αγωνιστική), ή δεν δείξει μαχητικότητα, τότε δεν αποκλείεται να ανοίξει θέμα προπονητή στον Άρη, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Τι είπε ο Τερζής στη συνέντευξη Τύπου

«Μετά το 2-0 χάσαμε τη συγκέντρωση μας και δεν ήμασταν καλοί. Δεχτήκαμε δύο γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο δεύτερο κάναμε τα πάντα, είχαμε ευκαιρίες, δοκάρια, ο αντίπαλος από στατική φάση έβαλε το γκολ. Εμείς κάναμε τα πάντα εκτός από το να σκοράρουμε. Στο δεύτερο μισό κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό αλλά δεν τα καταφέραμε”.