Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα (12/8/19)

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (12/8/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (12/8/19).

  • Κριός

Για τις επόμενες μέρες επικεντρωθείτε αποκλειστικά στον/στην αγαπημένο/η σας. Μόνο και μόνο επειδή δεν επιζητούν να είναι στο επίκεντρο της προσοχής σας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το θέλουν! Δείξτε τους ότι είναι τα πάντα στη ζωή σας!

  • Ταύρος

Μην αφήνετε τη σχέση σας να πέσει σε ρουτίνα. Κάντε μια προσπάθεια για να κρατήσετε συναρπαστική την σεξουαλική σας ζωή. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια δικαιολογία για να αγοράσετε για τον εαυτό σας κάτι «πονηρό» για να ανάψετε τα αίματα απόψε.

  • Δίδυμοι

Μήπως συνεχώς πέφτετε στο ίδιο και το ίδιο site, ψάχνοντας κάτι που θέλετε να αγοράσετε; Αν τα υπονοούμενα προς τον/τη σύντροφο σας δεν έχουν βοηθήσει ιδιαίτερα, προχωρήστε και αγοράστε το μόνοι σας! Μερικές φορές θα πρέπει να παίρνετε την κατάσταση στα χέρια σας.

  • Καρκίνος

Αισθάνεστε σπιτόγατοι σήμερα και θα ήσασταν απόλυτα ευτυχισμένοι αν απλά χαλαρώνατε στον καναπέ όλο το βράδυ. Αν ο/η σύντροφός σας χρειάζεται περισσότερα κίνητρα, υποσχεθείτε τους φαγητό από το αγαπημένο τους κινέζικο και μια καλή ταινία.

  • Λέων

Σας αρέσει να φέρεστε γενναιόδωρα στον/στην αγαπημένο/η σας αλλά βεβαιωθείτε ότι αγαπάτε εξίσου τον εαυτό σας. Βάλτε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα σήμερα, και κάντε ό,τι χρειάζεται για να τον φροντίσετε και να τον περιποιηθείτε.

  • Παρθένος

Σήμερα αποφύγετε τις περιττές αγορές, καθώς η ικανότητά σας να κάνετε σωστές οικονομικές επιλογές μπορεί να είναι αδύναμη. Αν δεν είστε σίγουροι ότι κάτι είναι πραγματικά καλή συμφωνία, πάρτε στα γρήγορα ένα τηλέφωνο τον/την αγαπημένο/η σας και ρωτήστε την άποψή του/της.

  • Ζυγός

Βγάζετε τόση θετική ενέργεια προς τα έξω σήμερα που ο/η αγαπημένος/η σας δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί. Αλλά και γιατί να θέλουν καν να προσπαθήσουν να κάνουν κάτι τέτοιο; Πρόκειται να περάσετε ένα παθιασμένο βράδυ!

  • Σκορπιός

Το υποσυνείδητό σας δουλεύει με υπερβολική ταχύτητα, και σας προκαλεί μερικά πολύ ζωηρά όνειρα. Δώστε τους προσοχή – μπορεί να κρύβουν τις απαντήσεις σε κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τον/τη σύντροφό σας.

  • Τοξότης

Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες είναι στα ύψη σήμερα, με αποτέλεσμα ακόμη και οι πιο δύσκολες συζητήσεις να γίνονται πιο εύκολες. Αν θέλατε να συζητήσετε κάτι με τον/την αγαπημένο/η σας, σήμερα θα έχει επιτυχημένη έκβαση.

  • Αιγόκερως

Η μέρα σας μπορεί να είναι κάπως εξαντλητική σήμερα, οπότε προγραμματίστε κάτι για να χαλαρώσετε αργότερα. Προσκαλέστε τον/τη σύντροφό σας σε δείπνο στο αγαπημένο σας εστιατόριο. Ένα αυθόρμητο ραντεβού θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε το άγχος της μέρας.

  • Υδροχόος

Ενδώστε στην μποέμικη πλευρά του χαρακτήρα σας και ενθαρρύνετε τον/την αγαπημένο/η σας να σας συνοδεύσει σε μια βραδιά ποίησης. Δεν είναι του γούστου τους; Τι λέτε για έναν εσπρέσο και συζήτηση στο αγαπημένο σας καφέ;

  • Ιχθύες

Σήμερα βρίσκεστε στη φάση, όπου πρέπει να πάρετε μια απόφαση που θα επηρεάσει πολλούς τομείς της ζωής σας. Παρόλο που η απόφαση που θα πάρετε εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς, ο/η σύντροφός σας μπορεί να σας βοηθήσει να ζυγίσετε τις επιλογές σας.

πηγή: astro-live.gr