Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης (7/8/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (7/8/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (7/8/19).

Κριός

Η επιθυμία σου να μπορείς να προβλέπεις τις καταστάσεις και να ζεις άνετα μέσα στη σχέση σου, είναι ιδιαίτερα ελκυστική αυτό το διάστημα! Ωστόσο, μπορεί να νιώσεις κι εσύ την έλξη για το άγνωστο ή ίσως κάτι ή κάποιον που υπαινίσσεται κάποιο μυστήριο ή μια περιπέτεια. Το δίλημμα θα είναι μεγάλο! Θα σκεφτείς αν πρέπει «να παίξεις εκ του ασφαλούς» ή να εξερευνήσεις τα άγνωστα εδάφη. Καθοδηγήσου από τη φυσική σου κλίση….και κάνε το τελευταίο!

Ταύρος

Ένα θέμα που αιωρείται στη σχέση σου, μπορεί να είναι κάτι, που εσύ και το ταίρι σου, επιλέξατε να αφήσετε στο σκοτάδι. Ωστόσο αυτό, θα εμφανιστεί ξανά και θα σας υποχρεώσει να το συζητήσετε μεταξύ σας. Ίσως είναι συνετό να μιλήσετε καθαρά και ξάστερα. Επειδή η τιμιότητα, είναι η καλύτερη πολιτική που πρέπει να υιοθετήσετε τώρα, γι’ αυτό το θέμα.

Δίδυμοι

Στα ερωτικά σου θέματα, θα νιώσεις την ανάγκη να κινηθείς, όσο είναι ζεστά τα πράγματα. Αν κι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακή ιδέα, προσπάθησε να μην δράσεις γρήγορα και ορμητικά. Θα μπορέσεις να πετύχεις καλύτερες εξελίξεις στη σχέση σου, αν κάνεις υπομονή για το ερωτικό πλάνο που σκέφτεσαι. Μπορείς να είσαι μεθοδική στο όνομα της αγάπης, χωρίς να είσαι απρόσεκτη.

Καρκίνος

Αν νιώθεις πως πρέπει να καταβάλλεις ακόμα περισσότερη προσπάθεια για να εκφράσεις την άποψή σου στον εραστή σου, τότε ίσως χρειαστεί να κάνεις πολύ υπομονή και να είσαι πέραν του δέοντος ευαίσθητη. Αυτό που σου φαίνεται απλό και δεν απαιτεί μεγάλες συζητήσεις, μπορεί να είναι κάτι που ο εραστής σου, αγωνίζεται – ή αρνείται – να δεχτεί ή να καταλάβει. Ίσως να είναι απαραίτητο, να του επαναλάβεις τα οφέλη!

Λέων

Ένα ερωτικό θέμα σήμερα, μπορεί να διατρέξει τον κίνδυνο να «χαθεί στη μετάφραση» από τις πολλές λεπτομέρειες. Μπορεί να ενδιαφέρεσαι ν’ αναλάβεις την ευθύνη και να δείξεις δύναμη…όμως έχεις την ευκαιρία να ενισχύσεις τη χαρά και την ευτυχία στη σχέση σου. Άφησε στην άκρη την ανάγκη σου για έλεγχο, σε θέματα που μπορούν να εξελιχθούν μόνα τους… και με πολύ γλυκό τρόπο!

Παρθένος

Όταν μιλάς από το βάθος της καρδιάς σου, υπάρχει πάντα πάθος! Μπορεί να είναι ο αδιαμφισβήτητος τρόπος, για να εξασφαλίσεις, πως σε όποιον μεταφέρεις τον εαυτό σου, δεν αμφιβάλλει για τη δέσμευσή σου. Σήμερα, θα μιλήσεις μεσ’ από την καρδιά σου, αλλά για να αποκαλύψεις συναισθήματα που μπορεί να φαίνονταν ασαφή, μπερδεμένα ή αβέβαια, μέχρι τώρα. Αν τα μεταφέρεις με αυθεντικότητα, τότε πιθανόν τα λόγια σου να ρέουν όμορφα και να είναι συγκεκριμένα!

Ζυγός

Δεν είσαι τόσο μόνη ή απομονωμένη, όσο ίσως πιστεύεις. Η βοήθεια υπάρχει, ακόμα και αν δεν είναι άμεσα εμφανής. Μπορείς επίσης να κάνεις κάτι ξεχωριστό με τον εραστή σου για τη σχέση σας, αν κοιτάξεις πέρα από ένα συναισθηματικό εμπόδιο και καταφέρεις να ξεπεράσεις, ένα μακροχρόνιο φόβο. Αυτό που σε κάνει να νιώθεις αβέβαιη ή ανήσυχη, μπορεί να απομακρυνθεί με λιγότερη προσπάθεια, από ό, τι πιστεύεις.

Σκορπιός

Μπορεί κάτι στην ερωτική σου ζωή, να φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό! Ίσως να φταίει το γεγονός, πως εξετάζοντας μια φαινομενικά υπέροχη κατάσταση, ίσως βρεις μια αλήθεια που περιέχεται σ’ αυτήν. Γι’ αυτό, καλύτερα να εμπιστευθείς το ένστικτό σου, που προσπαθεί σκληρά να σε ενθαρρύνει, ώστε να δεις την πραγματικότητα, αυτού που σου φαίνεται εντυπωσιακό. Αυτό δεν σημαίνει, ότι κινδυνεύεις ν’ απογοητευτείς! Αλλά θα είναι σημαντικό, να καταλάβεις ακριβώς, τι πρέπει να λάβεις υπόψη.

Τοξότης

Η αυτοπεποίθηση – ή η ανάγκη να σκάψεις βαθιά μέσα σου για να την βρεις – θα είναι προτεραιότητα για την ερωτική σου ζωή, αυτή τη στιγμή. Θα μπορούσες ακόμη, να προσφύγεις σε ακραία μέτρα για να κάνεις μια συγκεκριμένη αλλαγή! Αποδέχεσαι όμως, ότι δεν χρειάζεται να βρεις μια «μεγάλη» ή μια «καινούργια» λύση. Έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση για να την αξιοποιήσεις, ώστε να εστιάσεις σε μια υπαρκτή λύση. Δώσ’ της μια ευκαιρία για να φανεί, και θα συνειδητοποιήσεις, ότι έρχεται μια ευχάριστη αλλαγή στα ερωτικά σου.

Αιγόκερως

Αν νιώθεις πως έχετε απομακρυνθεί με τον εραστή σου, από το να βρείτε κοινό έδαφος, τότε θα εφησυχάσετε σύντομα και οι δύο. Παρά τους οποιουσδήποτε λόγους που μπορεί να είχατε, κάποιο κοντινό σας πρόσωπο ενδιαφέρεται – και καταλαβαίνει – ένα θέμα που είναι σημαντικό για σας. Μπορεί να καταλήξετε σ’ έναν ικανοποιητικό συμβιβασμό! Και είναι βέβαιο πως αυτό, είναι καλύτερο από το να βρίσκεστε διαρκώς σε διαμάχη.

Υδροχόος

Βοήθησες τον εαυτό σου, να νιώσει πιο αισιόδοξος αυτή τη στιγμή. Έχοντας ενισχυμένη ευδιαθεσία, θα καταφέρεις να διαμορφώσεις ή να ενισχύσεις τη σχέση σου. Είναι επίσης πιθανό να επουλώσεις τη σχέση σου που έχει κουραστεί ή προχωράει αργά αλλά αισθητά, προς την ένταση. Άφησε να διαπεράσει η θετική ατμόσφαιρα τη σχέση σου, ώστε να ελαφρύνει η διάθεση ανάμεσά σας. Θα μπορούσε να φέρει μια εκπληκτική αναθεώρηση, στη στάση του εραστή σου.

Ιχθύες

Αν αγωνίζεσαι με καταπιεσμένα συναισθήματα ή ακόμα και με πόνο, τότε έχεις την κοσμική στήριξη για να φέρεις στο φως, αυτό που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Δεν χρειάζεται να είναι ένα επώδυνο εγχείρημα, καθώς θα μπορούσε να είναι ξεκαθάρισμα και αποκατάσταση. Ειδικά αν επιτρέψεις στο ταίρι σου να μάθει, τί σκέψεις τριβέλιζαν το μυαλό σου, που σ’ έκαναν να παλεύεις, μόνη σου, το τελευταίο διάστημα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο