Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη (31/7/19)

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (31/7/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (31/7/19).

  • Κριός

Σήμερα ρίξτε μια ματιά στον κοινό σας προϋπολογισμό. Μπορείτε ακόμα να βγαίνετε έξω και να περνάτε καλά, αλλά προσπαθήστε να μην ξοδεύετε πολλά χρήματα. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να χρειαστεί λίγη επιπλέον βοήθεια με τα οικονομικά τώρα.

  • Ταύρος

Η σκληρή σας δουλειά απέδωσε καρπούς και τώρα ήρθε η ώρα για διασκέδαση. Κάντε έκπληξη στον/στην αγαπημένο/η σας σχεδιάζοντας τα πάντα για μια ρομαντική βραδιά και αφήστε τους να χαλαρώσουν και να απολαύσουν ό, τι τους έχετε ετοιμάσει.

  • Δίδυμοι

Εάν παρατηρήσετε ότι ο/η σύντροφός σας συμπεριφέρεται κάπως περίεργα σήμερα, μην το αγνοήσετε. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άμεσα, αλλά να θυμάστε αυτή τη συμπεριφορά σε περίπτωση που επαναληφθεί. Μπορεί να εκφράζει κάποιο μοτίβο.

  • Καρκίνος

Αισθάνεστε ότι είστε μέρος μιας παρέας, οπότε καλέστε τους φίλους σας γιανα τους κάνετε απόψε το τραπέζι εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας. Η ενέργεια της ομάδας θα αναζωογονήσει και τους δυο σας.

  • Λέων

Μια διαφωνία που θα προκύψει σήμερα με τον/την αγαπημένο/η σας, μπορεί να επιλυθεί όταν αντιληφθείτε ότι δεν υπάρχει σωστή ή λανθασμένη απάντηση. Προσπαθήστε να επιτύχετε έναν συμβιβασμό, ώστε και οι δύο να νιώσετε ότι παίρνετε αυτό που χρειάζεστε.

  • Παρθένος

Μετά από μια περίοδο περισυλλογής, αισθάνεστε ότι ξέρετε τι θέλετε. Εάν υπάρχουν αλλαγές που πρέπει να κάνετε, μιλήστε με τον/τη σύντροφό σας. Θα είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν όταν ξέρουν τι θέλετε από αυτούς.

  • Ζυγός

Όλες οι ιδέες σας περί διασκέδασης περιστρέφονται γύρω από το φαγητό σήμερα. Βγάλτε έξω για δείπνο τον/την αγαπημένο/η σας ή ακόμα καλύτερα μαγειρέψτε τους στο σπίτι. Η προσωπική σας πινελιά θα τους δείξει πόσο τους αγαπάτε.

  • Σκορπιός

Αν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας έχετε διαφορετικές απόψεις για το τι θέλετε να κάνετε απόψε, θα πρέπει να συμβιβαστείτε. Αν τους αφήσετε να κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς παραχωρήσεις ή παράπονα, θα τους φτιάξετε το βράδυ.

Φωτογραφία: Pixabay

  • Τοξότης

Όταν επικεντρωνόμαστε στην ευρύτερη εικόνα, μερικές φορές μας διαφεύγουν οι μικρές απολαύσεις της ζωής. Σήμερα προσπαθήστε να θυμηθείτε τα μικρά πράγματα που έχουν σημασία για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας και να εστιάσετε σε αυτά.

  • Αιγόκερως

Μετά από μια κουραστική μέρα, ανυπομονείτε για ένα χαλαρωτικό βράδυ. Φτιάξτε ατμόσφαιρα γεμίζοντας το σπίτι σας με κεριά και προσκαλώντας τον/την αγαπημένο/η σας να χαλαρώσει μαζί σας.

  • Υδροχόος

Σήμερα κάνει την επανεμφάνισή του στη ζωή σας κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σας. Και εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς εάν θα τους επιτρέψετε να ξαναμπούν στη ζωή σας. Εάν δεν είστε βέβαιοι, μια συζήτηση με τον/την αγαπημένο/η σας μπορεί να σας βοηθήσει να ξεδιαλύνετε τα συναισθήματά σας.

  • Ιχθύες

Δείξτε στον/στη σύντροφό σας πόσο τον/την αγαπάτε, με έναν τρόπο που πραγματικά θα εκτιμήσει – με ένα σπιτικό φαγητό. Δεν έχει σημασία αν οι μαγειρικές σας ικανότητες είναι καλές. Η αγάπη που θα βάλετε σε αυτό που κάνετε έχει σημασία.

πηγή: astro-live.gr