Video

Πολεμική Αεροπορία: Πρωτιά για την ομάδα “Δαίδαλος” σε επίδειξη στη Βρετανία (vid)

Πολεμική Αεροπορία: Σπουδαία διάκριση για την ομάδα "Δαίδαλος", η οποία συμμετείχε στην επίδειξη Royal Navy International Air Day.

Πολεμική Αεροπορία: Εξαιρετική ήταν η παρουσία της ομάδας “Δαίδαλος” στην επίδειξη Royal Navy International Air Day, η οποία έλαβε χώρα στη ναυτική βάση “Yeovilton” στη Μεγάλη Βρετανία. Η ομάδα επιδείξεων της ελληνικής αεροπορίας πήρε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία “Best Fixed Flying Display 2019”, με τον διοικητή της Βάσης να τιμά σε ειδική τελετή τους αεροπόρους του “Δαίδαλου”.

Συγκεκριμένα συμμετείχε στη Royal Navy International Air Day, στη Ναυτική Βάση Yeovilton, αποσπώντας το πρώτο βραβείο «Best Fixed Wing Flying Display 2019», ενώ ο διοικητής της Βάσης τίμησε την Ομάδα σε ειδική τελετή. Παράλληλα, ο “Δαίδαλος” έλαβε συμμετοχή και στη διεθνή στρατιωτική έκθεση “Royal International Air Tattoo” στο Fairford, αποσπώντας το βραβείο “Spitfire Award 2019”, το οποίο δόθηκε λόγω της εντυπωσιακής άφιξής της στο αεροδρόμιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο χρωματισμός του αεροσκάφους που χρησιμοποιήθηκε για την επίδειξη, έλαβε αρκετά θετικά σχόλια από τους επισκέπτες.

Η ομάδα “Δαίδαλος” εν δράσει