Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή (26/7/19)

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (26/7/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (26/7/19).

  • Κριός

Σήμερα κάντε κάτι καλό για το κάρμα σας και επικεντρώστε όλη τη θετική σας ενέργεια στον/στη σύντροφό σας. Αφήστε τις πράξεις σας να δείξουν την αγάπη που αισθάνεστε για αυτούς και δώστε τους γενναιόδωρα την τρυφερότητά σας.

  • Ταύρος

Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να τα κάνετε όλα μόνοι σας σήμερα. Αν δεν αισθάνεστε έτοιμοι να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με τον/τη σύντροφό σας, δοκιμάστε να μιλήσετε στους φίλους σας. Θα σας ακούσουν με προσοχή και μπορεί να σας επαναφέρουν στο σωστό δρόμο.

  • Δίδυμοι

Συχνά ανησυχείτε για τη γνώμη που έχει ο/η σύντροφός σας για εσάς. Αντί να επικεντρώνεστε στα αρνητικά και να ανησυχείτε, να είστε σίγουροι ότι σας βλέπουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  • Καρκίνος

Σήμερα αισθάνεστε σε απόλυτη αρμονία με τον/τη σύντροφό σας. Ανεξάρτητα με το τι κάνετε, εσείς οι δύο είναι σαν να σκέφτεστε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Εκτιμήστε και διαφυλάξτε τον σπάνιο δεσμό που σας συνδέει.

  • Λέων

Σήμερα ακούστε την καρδιά σας όταν παίρνετε αποφάσεις, ακόμη και αν η επιλογή που θα κάνετε σας φαίνεται σαν η λιγότερο λογική. Αν ακόμη αισθάνεστε μπερδεμένοι, συζητήστε το με τον/την αγαπημένο/η σας. Στη συνέχεια εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και προχωρήστε.

  • Παρθένος

Μην θυμώνετε με τον/την αγαπημένο/η σας αν νιώθετε ότι δεν κινείστε με τους ίδιους ρυθμούς. Κάντε αυτό που θεωρείτε ότι πρέπει να κάνετε σε σχέση με το πρόγραμμά σας και κανονίστε να βρεθείτε μαζί τους αργότερα.

  • Ζυγός

Σήμερα μπορεί να αποσπάται εύκολα η προσοχή σας αλλά προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι στα σχέδια σας. Αν χρειάζεστε λίγη έμπνευση, ζητήστε από τον/τη σύντροφο σας να σας κάνει παρέα. Αν συνεργαστείτε όλα θα γίνουν πιο διασκεδαστικά.

  • Σκορπιός

Σήμερα εκπλήξτε τον/τη σύντροφό σας αποκαλύπτοντάς τους ένα ταλέντο που δεν γνώριζαν ότι έχετε. Αν έχετε κάποια δεξιότητα που έχετε να εξασκήσετε πολύ καιρό, αναρωτηθείτε τί είναι αυτό που σας συγκρατεί. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ικανότητες που διαθέτετε!

  • Τοξότης

Ενδώστε στον πειρασμό να περάσετε τη σημερινή μέρα χαλαρώνοντας σπίτι με τον/την αγαπημένο/η σας. Μερικές φορές είναι καλύτερα να μην κάνετε τίποτα απολύτως. Χαλαρώστε, αναπολήστε παρέα και αισθανθείτε την σχέση σας να γίνεται πιο δυνατή.

  • Αιγόκερως

Σήμερα βγείτε έξω από το σπίτι και κάντε παρέα με ανθρώπους από τη γειτονιά σας. Αν εσείς και ο/η σύντροφός σας δεν ξέρετε κανέναν στη γειτονιά, ήρθε ο καιρός αυτό να αλλάξει. Μια καλή αρχή είναι να χαμογελάσετε στους ανθρώπους που συναντάτε και να τους συστηθείτε.

  • Υδροχόος

Καλό θα ήταν να ελέγξετε προσεκτικά το υπόλοιπο του λογαριασμού σας πριν κάνετε κάποια μεγάλη αγορά σήμερα. Είναι εύκολο να χάσετε τον έλεγχο των οικονομικών σας, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό βγαίνετε συνεχώς έξω με τον/την αγαπημένο/η σας.

  • Ιχθύες

Σήμερα περιποιηθείτε τον εαυτό σας με κάτι όμορφο. Μια πολύωρη επίσκεψη σε κάποιο σπα θα ήταν ένας υπέροχος τρόπος για να περάσετε το βράδυ σας, ειδικά αν το επισκεφθείτε με τον/τη σύντροφό σας. Αύριο θα είστε χαλαροί και έτοιμοι για δράση.

Πηγή: astro-live.gr