Για την εμπειρία του στο Masterchef μίλησε σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Τηλεθεατής» ο Πάνος Τόγιας. Ο νεαρός διαγωνιζόμενος αποκάλυψε για πρώτη φορά ένα από τα πράγματα που απαγόρευε η παραγωγή στους παίκτες. Μίλησε για την πιο έντονη στιγμή που θυμάται από τη συμμετοχή του, ενώ αναφέρθηκε και στη συμβουλή του μέντορα του, Λεωνίδα Κουτσόπουλου, την οποία έχει κρατήσει μέχρι και τώρα.
Τι σου έλειψε περισσότερο το διάστημα που ήσουν στο παιχνίδι;
Οι μπίρες, απαγορευόταν το αλκοόλ. Μετά το γύρισμα, μια μπυρίτσα θα ήταν ότι καλύτερο. Επίσης, μου έλειψαν οι φίλοι μου πάρα πολύ.
Τώρα που τελείωσαν όλα, ποια στιγμή θυμάσαι πιο έντονα;
Δύο, την πρώτη μου στιγμή, όταν πήρα την ποδιά από τους κριτές, και την ημέρα που αποχώρησα. Αυτά θυμάμαι πιο έντονα.
Ποια συμβουλή του μέντορά σου, Λεωνίδα Κουτσόπουλου, έχεις κρατήσει;
Μου είπε, κάποια στιγμή, ότι αυτό που βγάζει στα πιάτα του ένας σεφ είναι ο χαρακτήρας του, η εικόνα του. Αυτό δεν το ξεχνώ ποτέ.
Ποια είναι τα αγαπημένα σου υλικά;
Λατρεύω το βούτυρο, το εστραγκόν σαν αρωματικό και το αρνί.
Η αγαπημένη σου συνταγή;
Ένα κλασικό φιλέτο μοσχάρι με πουρέ πατάτας. Θα μπορούσα να το τρώω κάθε μέρα.