Αυτοκίνητο

DS 3 Crossback: Ενισχύει τη γαλλική κουλτούρα για το αυτοκίνητο

Το νέο DS 3 Crossback παρουσιάζει τη γαλλική φινέτσα σε όλο της το μεγαλείο.

Το νέο DS 3 Crossback ενισχύει τη γαλλική κουλτούρα για το αυτοκίνητο. O γαλλικός όμιλος PSA, στην προσπάθειά του να αναβαθμίσει τα στοιχεία που έχει καθιερώσει η γαλλική κουλτούρα για το αυτοκίνητο σχετικά με την πολυτέλεια και την άνεση, δημιούργησε μία νέα μάρκα, την DS. Πρόκειται για μία εταιρεία, η οποία εκπροσωπεί τα πολυτελή μοντέλα του ομίλου.

Δανείζεται όλη την τεχνολογία της γαλλικής μάρκας Citroen και δίνει έμφαση στα premium στοιχεία. Το πιο καινούργιο μοντέλο της είναι το DS 3 Crossback, ένα πολυτελές SUV, μήκους 4,12 μ. Η γκάμα του χωρίζεται σε δύο μεγάλες κατηγορίες, την Ice που περιλαμβάνει εκδόσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσης( βενζίνης και ντίζελ) και την Electric, η οποία απαρτίζεται μόνο από αμιγώς ηλεκτρικές εκδοχές.

Σήμερα παρουσιάζεται στην Αθήνα η γκάμα Ice του DS 3 Crossback. Πρόκειται για ένα πολυτελές αυτοκίνητο που φέρει νέες τεχνολογίες. Βασίζεται στην καινούργια CMP του γκρουπ PSA και σχεδιάστηκε για να κινείται στο αστικό περιβάλλον καθώς και στον αυτοκινητόδρομο.