Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Αθηναϊκό ενδιαφέρον για την ΚΑΕ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται σε δύσκολη θέση και φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από Αθηναίο επιχειρηματία.

Ο ΠΑΟΚ περνάει μια από τις πιο δύσκολες σεζόν της ιστορίας του στο μπασκετ. Τα οικονομικά δεδομένα είναι σε τραγικό επίπεδο και ο Μπάνε Πρέλεβιτς ψάχνει να βρει λύση προκειμένου να γλυτώσει την ΚΑΕ από την οριστική καταστροφή. Ο έμπειρος παράγοντας είχε σειρά επαφών με επιχειρηματίες προκειμένου να μπει ρευστό στα ταμεία της “ασπρόμαυρης” ΚΑΕ. Κάτι τέτοιο δεν αποδείχθηκε εύκολο και το καράβι οδεύει οριστικά προς τα βράχια.

Εκεί που όλα έδειχναν να έχουν στραβώσει υπάρχει μια ακτίδα φωτός για τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Metrosport, επιχειρηματίας από την Αθήνα έχει κάνει μια πρώτη επαφή προκειμένου να αποκτήσει τις μετοχές της ομάδας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα

“Οι προσπάθειες του Μπάνε Πρέλεβιτς φέρνουν όπως φαίνεται ένα πρώτο αποτέλεσμα. Επιχειρηματίας από την Αθήνα φέρεται να έχει μιλήσει με τον απερχόμενο πρόεδρο της ΚΑΕ και να έχει πάρει την απόφαση, σε συνεργασία με κάποιους ακόμη επιχειρηματίες με βάση την πρωτεύουσα, να προχωρήσουν στην αναζήτηση του τρόπου με τον οποίο θα αναλάβουν την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Δεδομένου ότι οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν πλήρη εικόνα των οικονομικών, ενδέχεται να προχωρήσουν αρχικά, με την έγκριση του Α.Σ. ασφαλώς, στην εξασφάλιση του μάνατζμεντ ώστε στη συνέχεια να γίνουν και οι κάτοχοι του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει η στάση του Ιβάν Σαββίδη που έστω και άτυπα, μπορεί να έχει λόγο, πολύ περισσότερο με την ασάφεια που υπάρχει σχετικά με τα περίπου 2,5 εκ.€ που έχει βάλει στην ομάδα. Η ΚΑΕ τηρεί όπως είναι λογικό σιγή ιχθύος ωστόσο το θέμα φαίνεται να είναι υπαρκτό.