Αθλητισμός

Μάρκους Μπεργκ: Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τον παρακαλούν να μην πάει στον Ολυμπιακό

Ο Μάρκους Μπεργκ φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη.

Από την ημέρα που έμεινε ελεύθερος από την Άλ Αϊν, το όνομα του Μάρκους Μπεργκ «παίζει» συνεχώς για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν ένα παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης τους. Γι’ αυτό άλλωστε έχουν στον στόχαστρο τον Σουηδό φορ, ο οποίος γνωρίζει άριστα την ελληνική πραγματικότητα, από την τετραετία που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού (2013-17). Μάλιστα, οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν καταθέσει μια εξαιρετικά δελεαστική πρόταση στον έμπειρο επιθετικό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «Εθνοσπόρ», του προσφέρουν τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές μεγαλύτερες του 1,5 εκατ. ευρώ, με τις δύο πλευρές να είναι κοντά σε συμφωνία.

Αυτή τη συμφωνία, πάντως, θέλουν να… χαλάσουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Οι φίλοι των «πράσινων» έζησαν πολλές όμορφες στιγμές με τον Μπεργκ στα χρόνια που αγωνίστηκε για την ομάδα τους. Γι’ αυτό δεν επιθυμούν να τον δουν με τη φανέλα του άσπονδου «εχθρού» τους. Έτσι, έχουν κατακλύσει το Instagram του, ζητώντας του να μην πάει στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που του ζητούν να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Πράγμα σχεδόν απίθανο, με βάση την οικονομική κατάσταση του «Τριφυλλιού».

Ολυμπιακός: Σε διαπραγματεύσεις με την ΛΑΣΚ για Μπρούνο

Μπορεί ο Ολυμπιακός να ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Βαλμπουενά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα έχουν μείνει πίσω. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει την απόκτηση ενός ακόμα εξτρέμ και υπάρχει ένας παίκτης από τη Super League στη λίστα του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Μπρούνο που πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Ατρόμητου.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ ανήκει στην ΛΑΣΚ και αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα του Περιστερίου. Οι Πειραιώτες ήδη χτύπησαν την πόρτα της Αυστριακής ομάδας, αλλά η πρώτη επαφή δεν απέδωσε καρπούς. Οι Αυστριακοί φέρονται να αξιώνουν ένα ποσό που φτάνει το ένα εκατομμύριο ευρώ. Αυτό το ποσό δεν είναι απαγορευτικό, ωστόσο στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι μπορούν να βρουν κάτι καλύτερο με αυτά τα χρήματα.

Σύμφωνα με το Sportime ο παίκτης έχει δώσει ήδη τα χέρια με τους «ερυθρόλευκους»,αλλά όσο οι ομάδες δεν έχουν βρει τη χρυσή τομή, δεν μπορεί να γίνει η μεταγραφή. Η διαπραγμάτευση, όμως, όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, δεν προχωρά ακριβώς όπως θα ήθελαν οι Πειραιώτες. Υπάρχει απόσταση στο οικονομικό κομμάτι και αυτή έχει «παγώσει» μέχρι τώρα τη μετακίνηση του Μπρούνο.

Τα χρήματα, βέβαια, είναι λίγα μεταξύ αυτών που δίνει ο Ολυμπιακός κι εκείνα που ζητά η ΛΑΣΚ, αλλά η ελληνική ομάδα δεν επιθυμεί να δαπανήσει ένα ποσό, που μπορεί να φτάνει και στο 1 εκατομμύριο ευρώ, δεδομένων και των άλλων σημαντικών στόχων, που έχουν για την ενίσχυσή τους, αναφέρει το δημοσίευμα.