Αθλητισμός

Πεδράο: Η Γκιμαράες είπε “όχι” σε δυο εκατομμύρια ευρώ

Ο Πεδράο βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού και ήδη η Γκιμαράες ήδη δέχεται προτάσεις για την παραχώρηση του.

Ο Πεδράο είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζει ο Ολυμπιακός. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεκαθαρίσει πως επιθυμεί την απόκτηση ενός σέντερ μπακ προκειμένου να έχει την απαραίτητη πληρότητα στο κέντρο της άμυνας. Ο ποδοσφαιριστής της Γκιμαράες αρέσει πολύ στον τεχνικό των Πειραιωτών, ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός θαυμαστής του έμπειρου αμυντικού. Ο Πεδράο έχει κάνει εξαιρετική χρόνια στην Πορτογαλία και όπως φαίνεται έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων.

Μια από αυτές είναι η γαλλική Ρεν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η ομάδα του Γιάκομπ Γιόχανσον έχει ήδη καταθέσει πρόταση στη Γκιμαράες. Αυτή έφτανε τα 2 εκατομμύρια ευρώ και δεν έγινε αποδεκτή. Αυτό σημαίνει πως αν ο Ολυμπιακός προκρίνει τη λύση του 26χρονου στόπερ θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Οι άνθρωποι των Πειραιωτών δεν έχουν πρόβλημα να δώσουν ένα μεγάλο ποσό αν αξίζει ο ποδοσφαιριστής.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Λατινοαμερικάνος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Γκιμαράες έως το καλοκαίρι του 2022, ενώ γνωρίζονται πολύ καλά με τον Πέδρο Μαρτίνς, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει τη διετία 2016-2018 και είχαν πολύ καλή συνεργασία.

Παίζει πάντα και του Μπέγκ

Για την ώρα δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση, αλλά είναι γεγονός ότι ο παίκτης είναι στις πρώτες θέσεις της λίστας του Πέδρο Μαρτίνς. Αυτή δεν περιλαμβάνει μόνο αμυντικούς. Υπάρχουν και κάποιοι επιθετικοί που απασχολούν τους “ερυθρόλευκους”. Πρώτος και καλύτερος ο Μάρκους Μπεργκ που αποτελεί προσωπική επιλογή του Βαγγέλη Μαρινάκη. Μάλιστα, οι δυο πλευρές φέρονται να έχουν ήδη κάνει μια πρώτη επαφή.