Μedia

MasterChef: Αποχώρησε η Ιωάννα – Συναισθηματικά φορτισμένος ο Ιωαννίδης (vid)

MasterChef: Η Ιωάννα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το reality μαγειρικής και ο μέντορας της Πάνος Ιωαννίδης ήταν συναισθηματικά φορτισμένος.

MasterChef: Ο βαθμός του Ιωαννίδη έκρινε τα πάντα

Όπως είπαμε και παραπάνω, τα πιάτα ήταν καλά και η απόφαση των κριτών ήταν δύσκολη. Μάλιστα στην περίπτωση της Ιωάννας υπήρχε ταύτιση με τους τέσσερις κριτές να της δίνουν ισάριθμα 7αρια. Το ίδιο συνέβη και με τους τρεις από τους τέσσερις και στο πιάτο του Παντελή. Τη διαφορά έκανε ο Πάνος Ιωαννίδης που του έβαλε ένα 8.

Αυτός ο παραπάνω πόντος ήταν που κράτησε τον Παντελή στο παιχνίδι. Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι ο Πάνος Ιωαννίδης ήταν ο μέντορας της Ιωάννας στο παιχνίδι. Βέβαια, οι σεφ δεν γνώριζαν σε ποιον άνηκε το πιάτο όταν το δοκίμασαν και στη συνέχεια το βαθμολόγησαν. Η αποκάλυψη έγινε λίγο πριν ανακοινώσουν την βαθμολογία.

Μετά την αποχώρηση της Ιωάννας, ο Πάνος Ιωαννίδης δεν έχει πλέον κανέναν παίκτη στην ομάδα του. Ο διακεκριμένος σεφ τόνισε στην Ιωάννα ότι έχει κερδίσει τον σεβασμό του και μπορεί να κλείνει η πόρτα του MasterChef γι’ αυτήν, ωστόσο, η πόρτα του εστιατορίου του θα είναι ανοικτή.