MasterChef spoiler: Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι ένας από τους πιο αγαπητούς κριτές του διαγωνισμού μαγειρικής.
Ο γοητευτικός σεφ έχει κερδίσει τους τηλεθεατές, ωστόσο φροντίζει να κρατάει πάντα χαμηλό προφίλ.
Όσοι τον έχουν παρατηρήσει, θα έχουν προσέξει πως φοράει πάντα ένα δαχτυλίδι στον αντίχειρά του.
Ο ίδιος έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του τόσο στο περιοδικό DownTown, όσο και στη Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό» πως και τα δύο κοσμήματα έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία.
«Έχουν συναισθηματική αξία. Το δαχτυλίδι που φοράει το είχε σχεδιάσει ο μπαμπάς (σ.σ. ήταν σχεδιαστής κοσμημάτων στην Πάρο) μου κι είχε κάνει ένα μοναδικό κομμάτι για εμένα.
Τον έχασα το 2007 όταν ήμουν 32 χρονών. Οποιοδήποτε παιδί έχει χάσει έναν γονιό, δεν πρόκειται να το ξεχάσει και ποτέ».
MasterChef spoiler: Πού καταλήγει όλο αυτό το φαγητό που δεν τρώνε στον διαγωνισμό μαγειρικής
Ο Πάνος Ιωαννίδης κλήθηκε να λύσει μία απορία που έχει περάσει από το μυαλό πολλών τηλεθεατών του διαγωνισμού μαγειρικής.
MasterChef spoiler: Πού καταλήγει όλο αυτό το φαγητό που δεν τρώνε στον διαγωνισμό
Ο κριτής ερωτήθηκε τι γίνεται όλο το αυτό το φαγητό που μαγειρεύεται στο MasterChef, καθώς αν κάποιος σκεφτεί πως σε κάθε ατομική δοκιμασία μαγειρεύονται τόσα πιάτα, αλλά οι κριτές τρώνε μόνο μία μπουκιά, τότε θα καταλάβει για τι ποσότητες μιλάμε.
Ο Πάνος Ιωαννίδης παραδέχθηκε ότι οι άνθρωποι της παραγωγής δεν μπορούν να καταναλώσουν όλο το φαγητό που παράγεται στον διαγωνισμό, παρ’ όλα αυτά όμως ισχυρίστηκε πως «τίποτα δεν πάει χαμένο».
Μιλώντας στην Athens Voice, ο κριτής του MasterChef 3 εξήγησε ότι όλα αυτά τα προϊόντα και υλικά με τα οποία μαγειρεύουν οι παίκτες είναι από χορηγούς, ενώ θέλησε να πείσει τους τηλεθεατές ότι τα πιάτα που μαγειρεύουν οι παίκτες, από τα οποία οι κριτές καταναλώνουν μόλις 3 μπουκιές, δεν καταλήγουν στα σκουπίδια.
«Μεγάλο ποσοστό των προϊόντων διατίθεται από τους χορηγούς του ριάλιτι μαγειρικής» εξήγησε προσθέτοντας ότι «όσο φαγητό δεν καταναλώνεται από τους 150 ανθρώπους της παραγωγής του Master Chef φυσικά και δεν καταλήγει στα σκουπίδια».
«Μοιράζονται όλα και, πάλι, όσα περισσεύουν, πηγαίνουν σε “καλή μεριά”. Τίποτα δεν πάει χαμένο», κατέληξε ο Πάνος Ιωαννίδης, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι ποσότητες φαγητού που απομένουν καταλήγουν σε ανθρώπους που το έχουν πραγματική ανάγκη.
Βέβαια, άλλη μια εύλογη απορία που προκύπτει είναι πώς είναι δυνατόν να μοιράζουν μισοφαγωμένα φαγητά σε άλλους ανθρώπους, ή και ανάμεσά τους.