Video

Κυριάκος Βελόπουλος: Αυτό είναι το βίντεο που κυκλοφορεί για το παρελθόν του και τα σπάει

Ο Κυριάκος Βελόπουλος διατεινόταν ότι το βίντεο που τον ήθελε να πουλάει χειρόγραφες επιστολές του Ιησού ήταν μονταρισμένο.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, μέσα από την εκπομπή του, είχε αναφερθεί εναντίον όσων των κατηγορούσαν ότι πουλούσε χειρόγραφες επιστολές του Ιησού Χριστού.

Μάλιστα, είχε χαρακτηρίσει το εν λόγω βίντεο ως “πλαστό” και “μονταρισμένο”.

Ωστόσο, η ιστοσελίδα “ελληνικά hoaxes”, παρουσίασε το εν λόγω απόσπασμα, συνοδεύοντάς το με τις ατάκες του Κυριάκου Βελόπουλου.

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε αρχικά τη διάψευση του Κυριάκου Βελόπουλου και στη συνέχεια την παρουσίαση του βιβλίου με τις χειρόγραφες επιστολές του Ιησού.

“Θα είστε οι μοναδικοί στον κόσμο που θα έχετε επιστολές του Ιησού Χριστού”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Βελόπουλος προχωρά σε συνοπτική παρουσίαση των περιεχομένων του βιβλίου.

Κυριάκος Βελόπουλος: Το βίντεο που κυκλοφορεί για το παρελθόν του

Κυριάκος Βελόπουλος: Σύντομο βιογραφικό

Ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι Έλληνας Δημοσιογράφος, πολιτικός και πρώην βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης. Από τις 6 Οκτωβρίου 2016 είναι ιδρυτής και πρόεδρος του κόμματος Ελληνική Λύση.

Γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 1965, στη Γερμανία και η καταγωγή του προέρχεται από αγροτική προσφυγική οικογένεια. Είναι απόφοιτος του Λυκείου Δενδροποτάμου και απόφοιτος Σχολής Δημοσιογραφίας, στην οποία φοίτησε με υποτροφία. Υπηρέτησε στον Στρατό Ξηράς, ως έφεδρος αξιωματικός, στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη.

Ως δημοσιογράφος έχει παρουσιάσει πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών, σε περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Οι γνωστότερες εκπομπές που έχει συμμετάσχει, είναι η εκπομπή “Κόντρα & Ρήξη” (όπου παρουσιάζει επίσης βιβλία) στο Kontra Channel, το “Αποκαλυπτικό Δελτίο” στο Extra Channel 3 και το “Ανατρεπτικό Δελτίο” στο Alert TV.

Πολιτεύτηκε με το ΛΑΟΣ, όπου ήταν υποψήφιος βουλευτής στις βουλευτικές εκλογές του 2004, λαμβάνοντας 5.700 ψήφους. Ωστόσο δεν κατάφερε να εκλεγεί, καθότι ο ΛΑΟΣ πήρε το 2,90% των ψήφων. Στις νομαρχιακές εκλογές του 2006, διεκδίκησε την νομαρχία Πέλλας. Έλαβε 7.903 ψήφους που μεταφράζεται σε ποσοστό 7,3%. Στις βουλευτικές εκλογές του 2007 και του 2009, εκλέχθηκε βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με τον ΛΑΟΣ.

Στις 20 Μαΐου 2012, αποχώρησε από τον ΛΑΟΣ, διαμαρτυρόμενος για την συμπεριφορά οπαδών του κόμματος σε πρώην βουλευτές[3].

Στις 22 Μαΐου 2012 προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία. Ωστόσο, αρνήθηκε να κατέβει σε εκλογικές διαδικασίες ως μέλος της Νέας Δημοκρατίας, από την οποία αποχώρησε το 2015.

Από το 2016 είναι πρόεδρος του κόμματος Ελληνική Λύση.