Αθλητισμός

Κούτρης: Ήταν αδύνατο να γίνει το “deal” με την Τζένοα

Γιατί ο Λεονάρντο Κούτρης δεν γίνεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Τζένοα και την Ιταλία;

Πολλά ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα για το φλερτ που φαίνεται να είχε ο Λεονάρντο Κούτρης με την Τζένοα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην ιταλική ομάδα.

Η πρόταση των Ιταλών αφορούσε σε δανεισμό και όχι σε μεταγραφή, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η πρόταση δεν είχε καμία τύχη για έναν απλό και συγκεκριμένο λόγο.

Πώς είναι δυνατόν λοιπόν ο Ολυμπιακός να έλεγε το “ναι” σε μια πρόταση για δανεισμό όταν έχει απορρίψει καλύτερη προσφορά της Μαρσέιγ;

Κούτρης: Η Μαρσέιγ μπορεί να επιστρέψει το καλοκαίρι

O Λεονάρντο Κούτρης μπορεί να συνεχίζει την καριέρα του στον Ολυμπιακό του Μαρτίνς που τον πιστεύει πολύ, ωστόσο η Μαρσέιγ που ενδιαφερόταν έντονα για τον παίκτη ίσως ξαναχτυπήσει σύντομα την πόρτα των ερυθρόλευκων προκειμένου να κάνει δικό της τον παίκτη.

Ο Ελληνοβραζιλιάνος αριστερός μπακ, μπορεί αρχικά να είχε χάσει την θέση του από τον Τσιμίκα, ωστόσο όταν του δόθηκε η ευκαιρία κατάφερε και την άρπαξε και από τότε είναι βασική και αναντικατάστατη μονάδα στην ερυθρόλευκη άμυνα.

Οι εμφανίσεις του ήταν πάρα πολύ καλές και σύντομα ο Κούτρης ανέβασε τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, τραβώντας ταυτόχρονα τα βλέμματα αρκετών μεγάλων της Ευρώπης. Μεταξύ αυτών, το εντονότερο ήταν της Μαρσέιγ, η οποία εξάντλησε για την χρονική στιγμή κάθε δεδομένο για να τον κάνει κάτοικο Μασαλίας.

Η περίπτωση του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού ενδιαφέρει τους Γάλλους και όπως γράφει το Sportime δεν θα έπρεπε να αποκλείουμε το ενδεχόμενο να έρθει ξανά το θέμα στο προσκήνιο το καλοκαίρι.