Ελλάδα

Καλαμάτα έκρηξη: Ανείπωτος πόνος από τον θάνατο των τριών γυναικών (pics&vid)

Συγκλονισμένη η κοινωνία στην Καλαμάτα από τον θάνατο τριών γυναικών έπειτα από έκρηξη σε ταβέρνα. Μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη έχασαν τη ζωή τους η γυναίκα του και δύο εργαζόμενες.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καλαμάτας από την τραγική είδηση ότι τρεις γυναίκες εργαζόμενες σε κουζίνα ταβέρνας έχασαν τη ζωή τους το βράδυ του Σαββάτου, ανήμερα της τοπικής εορτής της Καλαμάτας. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, η έκρηξη προκλήθηκε από φιάλη προπανίου, κατά την διάρκεια αλλαγής της.

Η έκρηξη έγινε σε εστιατόριο που βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Σανταρόζα και Ηρώων. Αμέσως έφθασαν στο σημείο οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα, ασθενοφόρα και περιπολικά της Αστυνομίας.

Θύματα της φονικής έκρηξης ήταν τρεις γυναίκες. Δύο εργαζόμενες στην ταβέρνα και η γυναίκα του ιδιοκτήτη.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας κύριος Γρηγόρης που είδε την γυναίκα του και τις δυο υπαλλήλους να χάνονται μπροστά στα μάτια του, ανήμπορος να βοηθήσει νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ και με βαριά εγκαύματα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Ο ιδιοκτήτης βρισκόταν στη σάλα, ενώ η γυναίκα του Ελένη ήταν μαζί με τις δυο μαγείρισσες στην κουζίνα.

Η έκρηξη και το ωστικό κύμα ήταν τεράστια. Οι άτυχες γυναίκες σκοτώθηκαν ακαριαία. Ο κ. Γρηγόρης έσπευσε στην κουζίνα.

Το θέαμα που αντίκρυσε ήταν σοκαριστικό. Και οι τρεις γυναίκες ήταν διαμελισμένες ενώ η πύρινη λαίλαπα ήταν τεράστια και δεν τον άφησε να πλησιάσει τις σορούς των γυναικών.

Ο άτυχος άνδρας υπέστη σοβαρά εγκαύματα σε όλο του το σώμα και σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε κατάσταση αφασίας και από το ψυχολογικό σοκ που υπέστη.