Γεύση

Η συνταγή της ημέρας: Ομελέτα με ψητά τοματίνια

Εύκολη και γρήγορη η συνταγή της ημέρας. Σήμερα ετοιμάζουμε ομελέτα με ψητά τοματίνια.

Η συνταγή της ημέρας: Ομελέτα με ψητά τοματίνια

Δείτε τα υλικά και τη διαδικασία για τη συνταγή της ημέρας.

Υλικά συνταγής:

για την ομελέτα

  • 3 αυγά
  • 2 κ.σ. γάλα
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • για τα τοματίνια
  • 6-8 τοματίνια
  • 2 κ.σ. φέτα τριμμένη
  • 4-5 ελιές χωρίς κουκούτσι
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • πιπέρι

Διαδικασία συνταγής:

  • Σε μπολ, σπάμε τα αβγά, τα αλατοπιπερώνουμε και τα χτυπάμε μαζί με το γάλα.
  • Σε τηγάνι και σε δυνατή φωτιά βάζουμε το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί, προσθέτουμε το μείγμα που ετοιμάσαμε.
  • Ανακατεύουμε στο κέντρο και «σπάμε» την ομελέτα τα πρώτα 30″.
  • Μόλις η ομελέτα πάρει ένα απαλό χρυσαφί χρώμα από κάτω και ξεκολλάει από το τηγάνι, την αναποδογυρίζουμε.
  • Σε 1 λεπτό τη βγάζουμε.
  • Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το φρέσκο κρεμμύδι.
  • Σοτάρουμε να μαραθεί το κρεμμύδι και έπειτα προσθέτουμε τα τοματίνια.
  • Σοτάρουμε για 1 λεπτό.
  • Καρυκεύουμε με πιπέρι και προσθέτουμε τη φέτα και τις ελιές.
  • Φέρνουμε μια δυο βόλτες τα υλικά στο τηγάνι και τα προσθέτουμε στο πιάτο με την ομελέτα.
  • Σερβίρουμε αμέσως.

Πηγή: cooklos.gr