Μedia

Νίκος Μουτσινάς: «Ένα μπράβο στη Σάσα Σταμάτη – Τα καλύτερα έρχονται» (vid)

Ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στη Σάσα Σταμάτη, μετά την πρόωρη ολοκλήρωση του Ooh la la.

Ο παρουσιαστής του “Όλα για την παρέα”, Νίκος Μουτσινάς, έστειλε το δικό του μήνυμα στη Σάσα Σταμάτη μετά την πρόωρη ολοκλήρωση του Ooh la la.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής ανέφερε τα εξής: “Ένα μπράβο στη Σάσα Σταμάτη, γιατί βγήκε με τσαμπουκά, είπε ότι τη φώναξαν και της ανακοίνωσαν ότι θα κάνει τελευταία εκπομπή. Βγήκε το είπε στον κόσμο απλά, ήταν ψύχραιμη, αξιοπρεπής, είχε χιούμορ, καμία μιζέρια.

Και Σάσα να σου πω κάτι; Έρχονται τα καλύτερα, πίστεψέ το! Να προχωρήσεις και καλή επιτυχία σε όλα. Δεν είναι εύκολα αυτά. Σάσα μου την αγάπη μας και τα φιλιά μας”.

Πηγή βίντεο zappit.gr

Τι έγινε στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη

Μετά από ένα χρόνο παρουσίας μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ η εκπομπή της Σάσας Σταμάτη «Ooh La La» έφτασε στο τέλος της.

Η έναρξη της (τελευταίας) εκπομπής ξεκίνησε με ένα τραγούδι αφιερωμένο στον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί, όπως είπε η παρουσιάστρια. «Κόψε κάτι! Κόψε κάτι! Κόψε.. Αφιερωμένο στην Acun Medya και στον Acun Ilicali! Με πολλή αγάπη! Τελευταία εκπομπούλα για το 2019 πρέπει να την απολαύσετε! Μπορεί να βγούμε από κάπου αλλού, είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις άλλωστε»», είπε χαρακτηριστικά η Σάσα Σταμάτη.

Η Σάσα και οι συνεργάτες της παρουσίασαν και ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της εκπομπής και το βίντεο έκλεισε με την παρουσίαση όλων των συνεργατών της εκπομπής και το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου «Μέχρι το τέλος του κόσμου».