Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (23/12/18)

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (23/12/18).

ζώδια κριός .

Αν βρίσκεις δύσκολο να απομακρυνθείς από την άνεση της σχέσης σου, τότε έχεις την υπέροχη κοσμική υποστήριξη, για να ανακινήσεις τα πράγματα με θετικό τρόπο τώρα. Αυτό θα οφείλεται στο ότι βλέπεις τις ερωτικές σου υποθέσεις όχι μόνο πιο καθαρά αλλά και πιο αισιόδοξα.

Επέτρεψε στην βοήθεια που έχεις να συνδράμει, ώστε να σκάψεις βαθιά μέσα σου, για να βρεις το θάρρος να γίνεις λίγο πιο αυθόρμητη. Μια ζώνη άνεσης ίσως εξυπηρετούσε κάποιο χρήσιμο σκοπό στο παρελθόν… αλλά δεν έχει θέση στο παρόν ή στο μέλλον.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (23/12/18)

ζώδια ταύρος

Η ανάγκη σου να δώσεις αγάπη, είναι εξίσου ισχυρή όσο η επιθυμία σου να πάρεις, αυτή τη στιγμή και θέλεις να κάνεις τη ζωή σου πιο όμορφη και άνετη.

Αυτό μπορεί να έχει ένα ευχάριστα αποτελέσματα, σχετικά με τον εραστή σου.

Όσο θέλεις να πετύχεις μια τέλεια σχέση, είναι σημαντικό να καταλάβεις τα όρια που πρέπει να βάλεις στις ένθερμες και αλτρουιστικές προσπάθειές σου.

ζώδια δίδυμοι

Η ανάγκη να πάρεις μια γρήγορη ερωτική απόφαση ή να κάνεις μια σχέση, μπορεί να φαίνεται ότι έρχεται από το πουθενά, αλλά η καρδιά σου ξέρει, ότι εδώ και λίγο καιρό σιγόβραζε μέσα σου. Ωστόσο, μην πείσεις τον εαυτό σου ότι μια μεγάλη, σαρωτική χειρονομία, θα σώσει τη μέρα ή θα εξαφανίσει όλα τα εμπόδια. Αυτό που μπορεί να φαίνεται αναμφισβήτητο, πιθανότατα εξελίσσεται. Και φέρνοντας τη βελτίωση που θέλεις, απαιτεί να είσαι υπομονετική, ειδικά αν έχεις να σκεφτείς τις ανάγκες του εραστή σου.

ζώδια καρκίνος

Ίσως αισθάνεσαι ότι έχει έρθει η ώρα να δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα σ’ αυτόν που σ’ ενδιαφέρει. Όμως ο τρόπος που θα το κάνεις , είναι εξίσου σημαντικός, μ’ αυτό που θα πεις. Η ικανότητά σου να είσαι σέξι και ποιητική, μπορεί να απέχει μακράν από τις ιδιότητες που σε χαρακτηρίζουν. Όμως σ’ αυτές θα πρέπει να εστιάσεις, αντί να δείχνεις απογοητευμένη και αγχωμένη. Αν δεν υπάρχει ισορροπία στην επικοινωνία σας, τότε το μήνυμά σου θα χαθεί εξαιτίας της σύγχυσής σου. Οπότε διατήρησε τα πράγματα, ήρεμα και ανοιχτά.

ζώδια λέων

Παρόλο που δεν είσαι εντελώς δυσαρεστημένη από το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου στη σχέση σου, θα μπεις στον πειρασμό να δεις τί μπορεί να φέρει, λίγη περισσότερη προσπάθεια, αυτή τη στιγμή. Αν νιώσεις πως θα φέρει κάτι ευχάριστο και καθησυχαστικό, τότε έχεις δίκιο να εμπιστεύεσαι, το ένστικτό σου. Το ότι μπορείς να κάνεις ένα επίκαιρο και μεγάλο βήμα στα ερωτικά σου τώρα, θα έχει να κάνει με το να δεχτείς πως δε θ’ ασχολείσαι με υποθέσεις που είναι πέρα από τον έλεγχό σου.

ζώδια παρθένος

Η λήψη οποιωνδήποτε αποφάσεων σχετικά με τη σχέση σου ή η εξαγωγή συμπερασμάτων χωρίς γεγονότα για να τα στηρίξεις, είναι μια συνταγή για προβλήματα….. οποιαδήποτε στιγμή, και ειδικά τώρα. Έχεις μια υπέροχη ευκαιρία να μετατρέψεις τις αμφιβολίες ή την ασάφεια που επικρατεί στη σχέση σου, σε κάτι σαφές και απτό. Αν θέλεις να ξεκαθαρίσεις τις πρόσφατες παρεξηγήσεις και να θέσεις την επικοινωνία ή την έκφραση των συναισθημάτων σου σε πιο σταθερή βάση, τότε μπορείς να το κάνεις, με μεγαλύτερη ευκολία τώρα, αν προσπαθήσεις.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (23/12/18)

ζώδια ζυγός

Το να αισθάνεσαι μεγάλη ευγνωμοσύνη στα ερωτικά σου, μπορεί να βοηθήσει ώστε ν’ αποκτήσεις μια ακριβή προοπτική για το μέλλον της σχέσης σου. Ωστόσο, αυξάνεται και η ρομαντική σου ονειροπόληση, αυτή τη στιγμή. Θα εξακολουθεί όμως, να είναι σημαντικό να παραμείνεις δεμένη με την πραγματικότητα με οποιαδήποτε τρόπο τώρα. Αντί να χάσεις τον εαυτό σου, σε έναν πολύχρωμο κόσμο φαντασίας, χρησιμοποίησε τη, για να οδηγηθείς στον ερωτικό προορισμό, που φαίνεται στον ορίζοντα. Δεν είναι τόσο τραβηγμένο ή ακατόρθωτο, όσο φαίνεται.

ζώδια σκορπιός

Το να νιώθεις πως έχεις τον έλεγχο ή κατανοείς ορισμένες καταστάσεις στη ζωή σου, βοηθά να βλέπεις τις υποθέσεις της σχέσης σου, πιο ρεαλιστικά. Είσαι σε θέση να ισορροπήσεις τις ανάγκες σου με τον εραστή σου, με τρόπους που ίσως να μην πίστευες πρόσφατα, πως θα ήταν δυνατό. Παρόλο που θα χρειαστεί να παρακολουθείς προσεκτικά πώς εξελίσσεται η όλη κατάσταση, έχεις μια καλύτερη ιδέα για το ρόλο που μπορείς να παίξεις, για να διατηρήσεις τα πράγματα σταθερά. Και αυτό είναι που χρειάζεται προσοχή τώρα.

ζώδια τοξότης

Είναι μια περίοδος κατά την οποία «το σωστό» στην ερωτική σου ζωή, απαιτεί να μην είσαι σε θέση να σκεφτείς λογικά και ν’ αντέχεις την καθημερινότητα. Μπορεί να κυριαρχούν στη σκέψη σου, άλλα θέματα της ζωής σου. Η εστίαση των γεμάτων πάθος προσπαθειών σου, απέναντι σ’ ένα ερωτικό ενδιαφέρον, θ’ αποδώσει. Δημιουργώντας μια ισορροπία, ανάμεσα στο να κάνεις τους άλλους ευτυχισμένους… και να κάνεις ό,τι ευχαριστεί τον εαυτό σου, είναι απαραίτητη. Κι αυτό είναι το μήνυμα του σύμπαντος για σένα, τώρα.

ζώδια αιγόκερως

Αν μπορείς να μειώσεις τις προσδοκίες σου γύρω από τον εραστή σου, τότε θα ελαφρύνει το βάρος που νιώθεις, από οτιδήποτε δυσβάσταχτο βρεθεί στο δρόμο σου. Μπορεί να είναι αυτό που δεν λέγεται μεταξύ σας, που βοηθά τον δεσμό σας να εμβαθύνει ευχάριστα. Μαζί, εσύ κι ο εραστής σου, μπορεί ν’ ανακαλύψετε ξανά τη μαγεία στη σχέση σας, με ήρεμη προσέγγιση ανάμεσά σας. Ο έρωτας δεν χρειάζεται να είναι πάντα έντονος, για να είναι ξεχωριστός!

ζώδια υδροχόος

Η γραμμή μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας θα μπορούσε να είναι θολή αυτή τη στιγμή. Στις ερωτικές σου υποθέσεις να είσαι προσεκτική. Η ιδέες σου για το πώς να διαχειριστείς ένα δύσκολο ρομαντικό σενάριο, μπορεί να μην είναι ρεαλιστικές. Γιατί θα προσπαθήσεις να διασαφηνίσεις τις απόψεις σου σθεναρά. Όμως, αν προσεγγίσεις το θέμα με ηρεμία, θα αποφύγεις εντάσεις με τον εραστή σου.

ζώδια ιχθύες

Η ιδέα της απελευθέρωσής σου από τον πόνο του παρελθόντος, θα μπορούσε να είναι ευκολότερη από ό, τι πίστευες με τα ερωτικά σου.

Ωστόσο, συγχώρησε τον εαυτό σου, για τα λάθη του παρελθόντος και συνέχισε. Θα ωφεληθείς περισσότερο από το να κρατάς τη συναισθηματική σου πληγή ανοιχτή.

Το μυαλό σου, δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να αλλάξει το παρελθόν, αλλά η καρδιά σου έχει ιδέες για να αλλάξει τη στάση σου, προς αυτή την κατεύθυνση. Και είναι η φωνή της καρδιάς σου, που πρέπει ν’ ακούσεις τώρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο