Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (1/12/18)

Ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (1/12/18).

ζώδια σήμερα κριός

Ακριβώς τη στιγμή που σκεφτόσουν πως ένα ερωτικό ζήτημα λύθηκε και ηρέμησες, θα το δεις να επανεμφανίζεται. Ωστόσο, αυτό σου προσφέρει άλλη μια ευκαιρία, να δοκιμάσεις αυτή τη φορά, μια καλύτερη λύση. Οι υποθέσεις που αφορούν ερωτικές σχέσεις, χρειάζονται θεραπεία και βαθύτερη κατανόηση. Και τα δύο, μπορούν να υποστηρίξουν τους παθιασμένους στόχους σου, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ταύρος

Η προσπάθειά σου για ερωτική τελειότητα στη σχέση σου, μπορεί να είναι πολύ απογοητευτική. Γιατί θ’ ανακαλύψεις πως η κατάσταση μπορεί ν’ αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη, απροειδοποίητα.

Οπότε ο αυθορμητισμός, είναι το δύσκολο στοίχημά σου τώρα. Μην κοιτάς τις λεπτομέρειες, σε αυτό που νιώθεις πως εκτυλίσσεται αυτή τη στιγμή. Επικεντρώσου καλύτερα σ’ αυτό που συμβαίνει, ακόμη κι αν φαίνεται τρομακτικό.

Οι ερωτικές υποθέσεις, έχουν τον δικό τους τρόπο που εξελίσσονται. Οπότε η ευελιξία είναι η πιο σοφή στρατηγική σου, σήμερα.

δίδυμοι

Η ερωτική σου ζωή, θα είναι γεμάτη ανησυχία και θα σε σπρώξει να κάνεις αυτό που πιστεύεις πως θα συμβιβάσει, το ερωτικό σου πνεύμα. Ίσως να εστιάζεις στο χώρο που μένεις… κι αυτό σημαίνει πως θέλεις ένα ήρεμο περιβάλλον. Γι’ αυτό θα προγραμματίσεις ένα ήσυχο βράδυ με τον εραστή σου, στο σπίτι σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι το είδος της ανησυχίας που θα σ’ ευχαριστήσει περισσότερο! Ιδιαίτερα αν σ’ ενθαρρύνει να ενισχύσεις τα θεμέλια της σχέσης σου, με οποιονδήποτε τρόπο. Πολλές επιλογές είναι διαθέσιμες σήμερα, γι’ αυτό…διάλεξε!

ζώδια σήμερα καρκίνος

Αν προσπαθήσεις να κάνεις πολλά για την ερωτική σου σχέση αυτό το διάστημα, τουλάχιστον ας είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου! Θα είσαι πολύ αποφασισμένη να κατευθύνεις κάτι, προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και προς ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Θα μπορούσες επίσης να δίνεις μεγάλη βαρύτητα στις ανάγκες του εραστή σου και να ξεχάσεις τις δικές σου βασικές ανάγκες. Ίσως είναι καιρός να φροντίσεις τον εαυτό σου και να επαναφορτίσεις την καρδιά το σώμα και το πνεύμα σου!

λέων

Έχεις ένα υπέροχο παθιασμένο δυναμικό, που διαπερνά τα ερωτικά σου σήμερα. Ελεύθερη ή σε σχέση, ο έρωτας μπορεί να εμβαθύνει και να διαμορφωθεί, από τον ερωτικό αυθορμητισμό σουκαι την ερωτική σου, αισιοδοξία. Διατήρησε το θετικό πνεύμα και ένα πολύ ανοιχτό μυαλό. Ο έρωτας μπορεί να εκδηλωθεί, με πολλές διαφορετικές και εκπληκτικές μορφές.

παρθένος

Σήμερα θα προσφέρεις τη σοφία σου στον σύντροφό σου. Είσαι ευλογημένη με μια ενισχυμένη διαίσθηση, ώστε να μπορείς να υποστηρίζεις τον εραστή σου όποτε το έχει ανάγκη. Χρειάζεσαι χρόνο για να μοιραστείς τη γνώση με το ταίρι σου. Αυτό, μπορεί να αυξήσει την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σου ταυτόχρονα. Τα μαθήματα που έχεις μάθει, μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία ή την ενίσχυση της σχέσης σου και θα νιώσετε και οι δυο ευγνώμονες για όλα όσα μοιράζεστε.

ζυγός

Παρόλο που είσαι ενθουσιασμένη για τις αυξημένες ελπίδες σου, μ’ ένα ιδιαίτερο ερωτικό ενδιαφέρον, οι ανασφάλειές σου, θα εμποδίσουν τη δημιουργία σχέσης. Ίσως να πιστεύεις, ότι όσο μεγαλύτερη σχέση αναπτύσσεται , τόσο μεγαλύτερη ανεξαρτησία θα χάσεις. Θα καλλιεργήσεις πολλούς αβάσιμους φόβους που αφορούν τις ερωτικές σου υποθέσεις, αλλά ευτυχώς, μπορείς να τους ελέγξεις.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Θα νιώσεις πως κόβεσαι στη μέση, για να ευχαριστήσεις και το ταίρι σου και τις προσωπικές σου ανάγκες σήμερα. Η διαχείριση των συνεχώς μεταβαλλόμενων ερωτικών θεμάτων, θα απαιτεί από σένα να κάνεις το καλύτερο δυνατό για να δημιουργήσεις μια ισορροπία ανάμεσα στις δικές σου ανάγκες και των άλλων. Είσαι ευτυχισμένη όταν κάνεις τον κόσμο του εραστή σου πιο άνετο, αλλά πρέπει να εστιάσεις επίσης, τόσο στις ανάγκες σου, όσο και στην προσωπική σου ολοκλήρωση.

τοξότης

Η επιθυμία να δημιουργήσεις μια χαοτική κατάσταση στην ερωτική σου σχέση, θα είναι πολύ έντονη σήμερα. Και θα οφείλεται στην επιθυμία σου, να ξεσκονίσεις την ρουτίνα που κυριαρχεί. Μην ανησυχείς και μη φοβάσαι, επειδή νομίζεις πως είναι απαραίτητη μια τέτοια κίνηση από μεριάς σου. Γιατί οι αλλαγές που ζητάς, θα συμβούν σταδιακά κι όχι αμέσως. Ξεκίνησε αργά και μετρίασε την ορμητικότητά σου.

αιγόκερως

Τα προβλήματα στη σχέση σου, μπορεί να επηρεάσουν τα συναισθήματά σου. Προσπάθησε να μην αντιδράσεις υπερβολικά ή να δημιουργήσεις αναταράξεις σε μια εξέλιξη. Είναι πιθανό, πως η αυτοπροστασία ή η άμυνα, μόνο θολώνουν το όραμά σου για την πραγματικότητα. Ανάκτησε δυνάμεις και σύντομα θα νιώσεις έτοιμη, να προχωρήσεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Επίσης, προσπάθησε να καταλάβεις, πως οτιδήποτε συμβαίνει τώρα, θα μπορούσε να είναι η κλήση αφύπνισης που χρειαζόσουν εδώ και καιρό!

υδροχόος

Λίγη σπίθα και μπόλικος αυθορμητισμός στην ερωτική σου σχέση, δε σημαίνει πως θα δημιουργήσει κίνδυνο. Η ερωτική σου ζωή, μπορεί να είναι γλυκά αυθόρμητη, χωρίς να υπάρχει παρορμητισμός στην εξίσωση.

Άνοιξε το μυαλό και την καρδιά σου. Χαλάρωσε και να είσαι ευέλικτη για το πώς εξελίσσεται η σχέση σου. Η καλύτερη εναρμόνιση με αυτά που συμβαίνουν, μπορεί να σε βοηθήσει να είσαι αυθόρμητη, χωρίς να είσαι απρόσεκτη!

ζώδια σήμερα ιχθύες

Ένα εμπόδιο που παρουσιάζεται στα ερωτικά σου, θα μπορούσε να οφείλεται, στις ισχυρές απόψεις του εραστή σου.

Αυτό θα σε ωθήσει να κάνεις μια συζήτηση με τον εραστή σου που είναι σε προπαρασκευαστικό στάδιο.

Αν το ταίρι σου, κάνει μεγάλες διαπραγματεύσεις ή έχει κολλήσει σε ανακριβής πληροφορίες, τότε ήρθε ο καιρός να διασαφηνιστεί η κατάσταση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο