Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους για την Τρίτη (6/11/18)

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις για ελεύθερους.

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους για την Τρίτη (6/11/18).

Ζώδια Κριός

Ξεκαθαρίστε σύντομα μια παλιά παρεξήγηση με κάποιο μέλος της οικογένειας σας. Τώρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ενέργειά σας για την ερωτική σας ζωή.

Δημιουργήστε λίγη θετική δυναμική και προετοιμαστείτε να γνωρίσετε κάποιον/α καταπληκτικό/ή.

Ζώδια Ταύρος

Αυτό το διάστημα μη μπαίνετε στη διαδικασία να διαφωνήσετε με πρόσωπα εξουσίας. Το σύμπαν θα σπείρει τον όλεθρο, αν παρεκτραπείτε, ειδικά αν προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε κάποιον. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε –τα σωστά λόγια θα σας έρθουν σίγουρα αν έχετε υπομονή και είστε ξεκάθαροι.

Ζώδια Δίδυμοι

Η ερωτική σας ζωή είναι λίγο τρελή σήμερα. Το μυαλό σας μπορεί να επιμένει για ένα πράγμα, ενώ η καρδιά σας απαιτεί κάτι άλλο – και είστε παγιδευμένοι κάπου στη μέση! Πιεστείτε ώστε να κρατήσετε τα συναισθήματά σας, μέχρι να μπορείτε να σκεφτείτε λογικά. Σίγουρα θα βρείτε μια απάντηση.

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα μην πάρετε γλυκό ή δεύτερο πιάτο. Μπορεί να ξεσπάσει η τάση που έχετε να τρώτε λόγω άγχους και το είστε φουσκωμένοι δεν είναι ότι πιο σέξι. Επανακτήστε τον έλεγχο – και πιείτε πολύ νερό!

Ζώδια Λέων

Τώρα τελευταία τα πηγαίνετε πολύ καλά με όλους – το τηλέφωνό σας δεν έχει σταματήσει να χτυπάει. Να είστε επιλεκτικοί αλλά φροντίστε να αφήσετε χρόνο και για τον εαυτό σας. Μηνασχολείστε μόνο με τους άλλους!

Ζώδια Παρθένος

Μην αφήσετε αυτόν τον αντιπαθητικό συνάδελφο ή γείτονα να εκμεταλλεύονται τον αλτρουιστικό σας χαρακτήρα. Εάν δεν έχετε χρόνο να τους ακούσετε, απλά θέστε κάποια αναγκαία όρια και πείτε τους ότι είστε απασχολημένοι. Έχετε και έναν ερωτικό σύντροφο να ψάξετε!

Ζώδια Ζυγός

Βάλτε τα καθημερινά και τετριμμένα σε αναμονή και σκίστε τη λίστα με όλα αυτά που πρέπει να κάνετε. Η σημερινή μέρα θα πρέπει να είναι αφιερωμένη στη διασκέδαση, οπότε μην αφήνετε τις μικρολεπτομέρειες να μπαίνουν εμπόδιο. Αντ’ αυτού, αρπάξτε το τηλέφωνο και μαζέψτε τους φίλους σας για μια νυχτερινή έξοδο στην πόλη. Θα περάσετε τέλεια!

Ζώδια Σκορπιός

Έχετε ρέντα σήμερα. Κάποιος/α που σας παρακολουθούσε από απόσταση θέλει να σας πλησιάσει, αλλά αισθάνεται λίγο φοβισμένος/η. Κάντε τους να αισθανθούν άνετα γύρω σας – γελάστε λίγο περισσότερο και μην ξεχνάτε να φλερτάρετε!

Ζώδια Τοξότης

Φλερτάρετε όσο μπορείτε σήμερα. Ο μαγνητισμός σας είναι ακαταμάχητος σήμερα και όλοι γύρω σας ελκύονται από εσάς. Μην φοβηθείτε να ζητήσετε από αυτόν/αυτήν τον/την σέξι τύπο/κοπέλα να βγείτε ραντεβού. Δεν μπορούν να σας αντισταθούν.

Ζώδια Αιγόκερως

Είστε αφηρημένοι σήμερα, αλλά θα πρέπει να εστιάσετε σε ό, τι είναι ακριβώς μπροστά σας. Να είστε βέβαιοι ότι εσείς θα χάσετε αν δεν επικεντρωθείτε στο τώρα. Κάποιο καινούργιο άτομο ενδιαφέρεται για εσάς, οπότε δώστε προσοχή!

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα ακολουθήστε την καρδιά σας. Αν πάρετε κάποιο ρίσκο είναι βέβαιο ότι θα καταλήξει σε χάος που μπορεί να μην λειτουργήσει προς όφελός σας. Πάρτε την εύκολη λύση και κάντε αυτό που ξέρετε να κάνετε καλύτερα. Πρέπει να ξέρετε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να απελευθερωθείτε.

Ζώδια Ιχθύες

Αφήστε τον φίλο ή τον συνάδελφό σας να σας κάνει προξενιό σήμερα, αλλά προσέξτε. Αν αυτός ο φίλος που δεν έχει κάνει ποτέ του σχέση ξέρει κάποιον άλλον φίλο που δεν έχει κάνει ποτέ του σχέση, μείνετε μακριά. Κάντε παρέα με άτομα που θαυμάζετε, για να καταφέρετε όσα θέλετε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο