Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για το Σάββατο (03/11/18)

Ζώδια για ελεύθερους: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για το Σάββατο (03/11/18).

Ζώδια Κριός

Βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Μιλήστε για πολιτική, επιστήμη ή αθλητισμό – ο,τιδήποτε σας κρατά σε εγρήγορση.

Μην φοβηθείτε να κάνετε σοβαρές, ακόμη και ανόητες ερωτήσεις. Κάποιο ενδιαφέρον άτομο θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα.

Ζώδια Ταύρος

Μην πιέζετε κάποιον που δεν απαντά στα μηνύματα σας! Θα πρέπει απλά να ξεκόψετε και να αποδεχτείτε την ήττα σας – αλλά μην το πάρετε προσωπικά! Μπορεί να μην ήταν γραφτό να συμβεί! Ανοιχτείτε άμεσα σε νέες πιθανότητες!

Ζώδια Δίδυμοι

Αυτό το νέο πρόσωπο μπορεί να γέλασε με την ιστορία σας -αλλά για εσάς δεν ήταν κάτι αστείο. Μπορεί να το παρεξηγήσατε, οπότε πριν επιτεθείτε, ανακτήστε την ψυχραιμία σας και ξεκαθαρίστε τι εννοούσαν. Μπορεί να έχετε και οι δύο δίκιο.

Ζώδια Καρκίνος

Μην απορρίπτετε κανέναν. Μπορεί να είναι συντηρητικοί ενώ εσείς είστε πιο απελευθερωμένοι, ή μπορεί να τους αρέσει το κρίκετ ενώ σε εσάς το μπαλέτο. Αν σταθείτε σε αυτές τις λεπτομέρειες, μπορεί να χάσετε κάτι καλό.

Ζώδια Λέων

Πέφτετε πάνω σε ένα σπάνιο εύρημα ή σε κάποιο κρυμμένο στοιχείο. Αυτή η επαφή μπορεί να σας κάνει πιο ενδιαφέροντα (και διασκεδαστικά) άτομα αρκεί να την αξιοποιήσετε όπως πρέπει. Αλλιώς θα πάει χαμένη. Πριν αναλάβετε δράση, σκεφτείτε κάθε πιθανότητα.

Ζώδια Παρθένος

Μια δύσκολη κατάσταση μπορεί σήμερα να δοκιμάσει την υπομονή σας. Μην υποκύψετε στην αρχική συναισθηματική σας αντίδραση – απλά πάρτε μια βαθιά ανάσα και μετρήστε μέχρι το δέκα (τουλάχιστον). Παρακολουθήστε τι κάνουν οι άλλοι και μετά πράξτε ανάλογα. Μην αφήσετε αυτή την αναποδιά να μπει στο δρόμο σας.

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα αισθάνεστε εξαιρετικά θερμοί και χαλαροί – δεν θα μπορούσατε να θυμώσετε ακόμη και αν το προσπαθούσατε. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να επανασυνδεθείτε με κάποιον πρώην. Ξεκαθαρίστε τις παλιές παρεξηγήσεις και προχωρήστε – αρχίστε ένα καινούργιο κεφάλαιο στη σχέση σας.

Ζώδια Σκορπιός

Είστε έτοιμοι για ένα επικό πάρτι ή ραντεβού. Χρησιμοποιήστε τις οργανωτικές σας δεξιότητες για να κανονίστε κάτι ξεχωριστό όπως μια ανοιξιάτικη συγκέντρωση, μια εκδρομή στην παραλία ή ρομαντικό δείπνο για δύο. Εσείς και η συντροφιά σας θα περάσετε τέλεια.

Ζώδια Τοξότης

Το σφιχτό σας πρόγραμμα απομυζεί όλη σας την ενέργεια. Ίσως ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε και να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας. Πηγαίνετε να δείτε μια ταινία στο σινεμά, κάντε λίγη παραπάνω γυμναστική ή περάστε χρόνο με την οικογένεια σας. Θα επανέλθετε σε χρόνο μηδέν.

Ζώδια Αιγόκερως

Παρόλο που σας περιτριγυρίζει μια κακή ενέργεια, εσείς θα πρέπει να το ξεπεράσετε και να αναζητήσετε ανθρώπους που σκέφτονται θετικά. Μην φοβηθείτε να κάνετε παρέα με τους νικητές!

Ζώδια Υδροχόος

Μην σερφάρετε μόνοι σε σελίδες γνωριμιών στο διαδίκτυο – ζητήστε από κάποιον στενό σας φίλο να σας βοηθήσει. Η κρίση σας είναι λίγο θολή τώρα και χρειάζεστε μια δεύτερη γνώμη για να πάρετε την πιο σωστή απόφαση.

Ζώδια Ιχθύες

Κάποιες φορές τα ετερώνυμα δεν έλκονται καθόλου – στην πραγματικότητα, σήμερα μπορεί να αισθανθείτε περισσότερο άνετα με κάποιον που σκέφτεται ακριβώς όπως εσείς. Αν νιώθετε σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος με κάποιον πιθανό ερωτικό σύντροφο, προχωρήστε παρακάτω. Η σχέση σας πιθανόν να μην καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματα που θα προκύψουν από τη διάσταση απόψεων και αξιών.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο