Αυτοκίνητο

CUPRA Ateca: H πιο σύγχρονη έκφραση του sportiness

CUPRA Ateca: Βασισμένο στα στοιχεία της Seat χρησιμοποιεί την ισχυρή τεχνολογική εργαλειοθήκη του Volkswagen Group.

CUPRA Ateca: Είναι γνωστό ότι η μάρκα CUPRA, είναι η απόλυτη έκφραση της μοναδικότητας, της ποιότητας και των επιδόσεων. Η μάρκα γεννήθηκε από το πάθος και σχεδιάστηκε για να κερδίσει τους λάτρεις των αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο. Βασισμένο στα στοιχεία της Seat χρηστιμοποιεί την ισχυρή τεχνολογική εργαλειοθήκη του Volkswagen Group.

Πάνω σε αυτό το πρότυπο στηρίχθηκε το μοντέλο CUPRA Ateca το οποίο χρησιμοποιεί τους πιο προηγμένους τεχνολογικά κινητήρες στην αγορά.

Πρόκειται για έναν υπερ-τροφοδοτούμενο, τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2.0 λίτρων TSI με άμεση έγχυση που αποδίδει 300 ίππους και έχει ροπή 400Nm. Σε συνδυασμό με 7-τάχυτο κιβώτιο DSG και σύστημα 4Drive, το CUPRA Ateca εμπνέει εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση.

Οι επιδόσεις είναι κορυφαίες, καθώς μπορεί να φτάσει τη μέγιστη ταχύτητα των 247χλμ/ώρα, ενώ από την στάση μέχρι και τα πρώτα 100χλμ/ώρα χρειάζεται μόλις 5,2 δευτερόλεπτα.

Το μοντέλο επωφελείται από την εμπρός ανεξάρτητη ανάρτηση MacPherson και πίσω πολλαπλών συνδέσμων πίσω και έχει άριστη οδηγική συμπεριφορά.

Οι μαύρες δαγκάνες φρένων, ο πίσω σπορ προφυλακτήρας, το χάλκινο λογότυπο CUPRA στο πορτμπαγκάζ, οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης στην άκρη του πίσω διαχύτη και οι αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών με το λογότυπο CUPRA, ενισχύουν τον σπορ χαρακτήρα και την κομψότητα αυτού του μοναδικά δυναμικού SUV.

Από την άλλη η εμφάνισή του είναι εντυπωσιακή και το να ξεχωρίζει ως ένα όχημα υψηλών επιδόσεων που εμπνέει εμπιστοσύνη και δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για μία δυναμική παραλλαγή μοντέλου SUV. Το λανσάρισμα του CUPRA Ateca σε παγκόσμιο επίπεδο θα έχει επίσης και μία έκπληξη για τους πρώτους 7.000 πελάτες. Αυτοί θα λάβουν ένα αποκλειστικό δώρο περιορισμένης έκδοσης, ένα CUPRA Member Box από πραγματικά ανθρακονήματα διακοσμημένο με το λογότυπο CUPRA σε χαλκό.

Μέσα σε αυτό οι πελάτες θα βρουν ένα κλειδί με κάλυμμα και μπρασελέ από ίνες άνθρακα υψηλής ποιότητας. Μία έκφραση εκτίμησης προς τους πρώτους πελάτες CUPRA. Στην Ελλάδα θα λανσαριστεί στις αρχές του επόμενου έτους. Να σημειώσουμε ότι η μάρκα θα αξιοποιεί παράλληλα την υπάρχουσα υποδομή της Seat και επωφελείται της χρήσης αποκλειστικού εκθεσιακού χώρου σε 277 ειδικά επιλεγμένους εξουσιοδοτημένους αντιπρόσωπους σε όλη την Ευρώπη.