Αθλητισμός

Μίλαν: “Διπλό” η Μπέτις στο Σαν Σίρο

Μίλαν: Πήρε τη νίκη η Μπέτις στην Ιταλία.

Μίλαν: Η Μπέτις άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων στα τελευταία λεπτά και πήρε ένα μεγάλο διπλό με 2-1, που φέρνει ανακατατάξεις στον όμιλο του Ολυμπιακού.

Στο 30ο λεπτό του αγώνα η Μπέτις άνοιξε το σκορ όταν ο Λο Σέλσο έκανε μία ωραία ενέργεια από τα δεξιά γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή,με τον Σανάμπρια να την βρίσκει και να την στέλνει στα δίχτυα από κοντά. Μετά από 3 λεπτά η Μπέτις σκόραρε και πάλι αλλά το γκολ της ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Εννιά λεπτά αργότερα ο Σανάμπρια πήγε να διπλασιάσει τόσο τα προσωπικά του τέρματα όσο και της ομάδας του, αλλά το σουτ του έφυγε λίγο άουτ. Στο 44ο λεπτό ο Λο Σέλσο κάνει την κόυρσα αλλά το σουτ του ανακόπτεται από τον τερματοφύλακα της Μίλαν.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Μπέτις συνέχισε να απειλεί και στο 54ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της με απίστευτη γκολάρα του Λο Σέλσο, ο οποίος έπιασε ένα τρομερό σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 73ο λεπτό του αγώνα η Μίλαν απείλησε για πρώτη φορά στην αναμέτρηση, με το σουτ του Καστιγέχο να τραντάζει το δεξί δοκάρι του τέρματος της Μπέτις. Η Μίλαν ανέβασε την απόδοση της και στο 83ο λεπτό μείωσε στο σκορ με γκολ του Κουτρόνε σε κενή εστία, μετά από ωραίο γύρισμα από τα δεξιά.

Τελικά η Μπέτις πήρε μία τεράστια νίκη επί της Μίλαν και έγινε αφεντικό του 6ου ομίλου.

Η βαθμολογία

1. Μπέτις 7 (5-1) 2. Μίλαν 6 (5-3) 3. Ολυμπιακός 4 (3-3) 4. Ντουντελάνζ 0 (0-6)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική (8/11)

Μπέτις – Μίλαν (22:00) Ολυμπιακός – Ντουντελάνζ (22:00)