Ζώδια

Αστρολογία: Η Σελήνη στον Υδροχόο – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια (17/10/18)

Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η Σελήνη στον Υδροχόο;

Είναι υπέροχος ο κεραυνοβόλος έρωτας! Κάποιοι θα τον νιώσετε σήμερα – και θα μπείτε σε μια σχέση που αύριο θα σας φαντάζει ως δίκοπο μαχαίρι…

Δυστυχώς, θα λήξει όσο γρήγορα και εύκολα άρχισε. Γι’ αυτό εναπόκειται σ’ εσάς να μην επιτρέψετε σε κανένα να σας ραγίσει την καρδιά!

Αν ασχολείστε με τη μουσική, είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσετε κάποιες ιδιαίτερες μελωδίες στον υπολογιστή σας. Έχουν πολλές πιθανότητες για εξέλιξη και προώθηση, φροντίστε να τις αναρτήσετε στο διαδίκτυο!

Η τύχη πλανάται στην ατμόσφαιρα σήμερα, γι’ αυτό ενδείκνυται να ρισκάρετε ένα μικρό ποσό σε ένα τυχερό παίγνιο. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση μην ξεφύγετε από αυτό το μικρό ποσό!

Σε κάποιους θα προκύψει μια ευκαιρία, για μια σεξουαλική εμπειρία χωρίς αναστολές… Εννοείται ότι πρέπει να είστε συνετοί και να μην ξεχάσετε να πάρετε προφυλάξεις. Δεν θέλετε να προκύψει κάποια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη από το πουθενά, σωστά;

Η ενέργεια της ημέρας: Πολλοί θα περάσετε χρόνο σήμερα παίζοντας στον υπολογιστή σας ή με άλλες δραστηριότητες που ενέχουν τεχνολογία.

Κάποιοι θα έχετε προγραμματίσει για σήμερα να πάτε για ψώνια. Η πρόθεσή σας είναι να αγοράσετε όμορφα (και πολυτελή) πράγματα για να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

Το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές. Πριν βγείτε, φροντίστε να έχετε κάνει ενδελεχή έρευνα αγοράς στο διαδίκτυο.

Αν σκέφτεστε να εργαστείτε από το σπίτι σήμερα, συζητήστε το με τα υπόλοιπα μέλη του σπιτικού. Πρέπει να μην υπάρξει σύγκρουση στα προγράμματά σας.

Έχετε ένα οικογενειακό κειμήλιο σε καίριο σημείο στο σπίτι σας; Δεν αποκλείεται να έχει περισσότερη αξία απ’ όση νομίζετε. Σκεφτείτε κατά πόσο θα θέλατε να το πουλήσετε ή προτιμάτε να περάσει στην επόμενη γενιά.

Είναι πιθανό κάποιοι να βιώσατε πρόσφατα την ΄΄απώλεια΄΄ ενός ατόμου. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να αντισταθείτε στη συναισθηματική παρόρμηση να κάνετε μια «επαφή» μαζί του .

Αν δεν νιώθετε καλά τον τελευταίο καιρό, είναι πιθανό να σας τριγυρίζει μια ίωση της εποχής. Μην αμελήσετε να λάβετε ιατρικές συμβουλές!

Η ενέργεια της ημέρας: Κάποιοι θα νιώσετε σήμερα έλξη για ένα άτομο με στολή ή του αθλητικού χώρου.

Πηγή: astro-live.gr