Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Παρασκευή 12/10/18

Ζώδια για ελεύθερους. Τι να περιμένετε στην πορεία της ημέρας

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Παρασκευή 12/10/18

Ζώδια Κριός

Χαλαρώστε – λίγη ξεκούραση και χαλάρωση – και ίσως κάποιος βαθύτερος προβληματισμός αντί για κάποια άμεση δράση στην ερωτική σας ζωή- είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε την κατάσταση τώρα.

Απλά περιμένετε. Αύριο θα είναι μια καλύτερη ημέρα για να αναλάβετε πρωτοβουλίες.

Ζώδια Ταύρος

Μην προχωράτε μόνοι σας! Χρειάζεστε λίγη συντροφιά τώρα, είτε πρόκειται για κάποιο ραντεβού, την οικογένεια σας, κάποιον παλιό συμμαθητή ή τον καλύτερό σας φίλο. Με την ενέργεια που έχετε σήμερα, θα αρέσει και σε εκείνους να κάνουν παρέα μαζί σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Τα συναισθήματά σας ίσως φαίνονται ξεκάθαρα σε εσάς, αλλά είναι πιθανόν εκείνοι που βρίσκονται κοντά σας να αισθάνονται ότι είναι στο σκοτάδι. Εάν δεν θέλετε να δώσετε εξηγήσεις, δε χρειάζεται να το κάνετε, αλλά μην περιμένετε από κανέναν να σας καταλάβει τώρα.

Ζώδια Καρκίνος

Ευνοούνται ιδιαίτερα τα σχέδια που θα κάνετε σήμερα, οπότε οργανώστε ανάλογα το πρόγραμμά σας! Είναι σίγουρα η κατάλληλη στιγμή για να πάτε μια σχέση στο επόμενο επίπεδο, κάνοντας μια πρόσκληση.

Ζώδια Λέων

Μπορεί να μην είναι η πιο ρομαντική μέρα της ζωής σας, αλλά μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα – και ίσως να προετοιμαστείτε για αυτά που έρχονται! Πηγαίνετε τα αγαπημένα σας ρούχα στο καθαριστήριο καιξεκουραστείτε για να έχετε δυνάμεις για κάποιο σημαντικό γεγονός που έρχεται σύντομα.

Ζώδια Παρθένος

Το να είστε οργανωμένοι είναι ατού για την ερωτική σας ζωή; Σίγουρα μπορεί να είναι. Στείλτε μερικά γλυκά μηνύματα σε μερικούς σέξι τύπους στο διαδίκτυο, οργανώστε το κοινωνικό σας πρόγραμμα και τακτοποιήστε τις δουλειές σας. Θα είστε έτοιμοι για ό,τι έρθει στην ερωτική σας ζωή!

Ζώδια Ζυγός

Ένα από τα καλά του να είστε αδέσμευτοι, είναι ότι μπορείτε να κάνετε διάλειμμα όποτε το θελήσετε. Λίγη ξεκούραση και χαλάρωση είναι στο πρόγραμμα τώρα –προσπαθήστε να έχετε λίγες κοινωνικές συναναστροφές, αφήνοντας χρόνο για να μην κάνετε τίποτα ή κάντε μια κούρα ομορφιάς.

Ζώδια Σκορπιός

Είναι μια εξαιρετική μέρα για να σερφάρετε στο διαδίκτυο και να αναζητήσετε νέες ερωτικές προοπτικές. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για κάποιον/α που μπορεί να είναι τέλειος/α για έναν αδέσμευτο φίλο σας για ωφελήσετε το κάρμα σας!

Ζώδια Τοξότης

Το να είστε αδέσμευτοι σημαίνει ότι δε χρειάζεται να ακολουθείτε τις υποχρεώσεις κάποιου άλλου – και τώρα, μάλλον δεν έχετε τη διάθεση να κάνετε πολλά. Απολαύστε λίγο χρόνο χαλάρωσης με τον εαυτό σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Κάτι μικρό κάνει την εμφάνισή του και σας στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να είστε έτοιμοι να βρείτε το νόημα στις λεπτομέρειες.

Ζώδια Υδροχόος

Μπορεί να ψάχνουν για κάτι περιστασιακό ενώ εσείς για κάτι μόνιμο ή και το αντίστροφο. Παρά ταύτα εξακολουθούν να είναι αφόρητα σέξι! Είναι σχεδόν απίθανο να αλλάξουν οι βασικές επιθυμίες κάποιου. Σεβαστείτε το – ή ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε τις όποιες δυσκολίες.

Ζώδια Ιχθύες

Φανείτε γενναιόδωροι με την ικανότητά σας να ακούτε τους άλλους και μειώστε λίγο την κριτική σας. Μερικές ερωτήσεις μπορεί να οδηγήσουν οποιονδήποτε στον οποίο μιλάτε στη σωστή κατεύθυνση, χωρίς να αισθάνεται ότι χειραγωγείται.

Πηγή: astro-live.gr