Ζώδια

Ζώδια: Ερωτοσκόπιο 4/10 – Αναλυτικές προβλέψεις

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: Ερωτοσκόπιο 4/10 – Αναλυτικές προβλέψεις.

Ωροσκόπιο Κριός

Κάτι συμβαίνει με τον/τη σύντροφό σας, αλλά δεν είστε σίγουροι τι. Ανοίξτε τα μάτια και τα αυτιά σας για πιο ανεπαίσθητες συναισθηματικές ενδείξεις.

Η γλώσσα του σώματος αποκαλύπτει περισσότερα από τα λόγια. Δείτε τα πράγματα με ανοιχτή καρδιά.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Ετοιμαστείτε για έρωτα! Μόλις πιαστήκατε στα δίχτυα του θεού Έρωτα και θα κάνει τη σχέση σας πιο καυτή. Περιποιηθείτε τον/την αγαπημένο/η σας με ένα ζεστό αφρόλουτρο για δύο ή αγκαλιαστείτε υπό το φως των κεριών.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για πείτε τα νέα σας με τον/τη σύντροφό σας. Βγείτε έξω για δείπνο ή πηγαίνετε για καφέ στο αγαπημένο σας μέρος και μιλήστε για τη μέρα σας. Κατατοπιστείτε για τα πιο πρόσφατα έργα και γεγονότα στη ζωή του/της συντρόφου σας.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Η κοινωνικοποίηση και οι νέες γνωριμίες σε ένα πάρτι μπορεί να είναι κάτι διασκεδαστικό. Απομακρυνθείτε λίγο από τον/τη σύντροφό σας και ανακατευτείτε με κόσμο! Αργότερα συγκρίνετε τις σημειώσεις σας για το ποιος ήταν ο καλύτερος συνομιλητής.

Ωροσκόπιο Λέων

Είναι σημαντικό το να φαίνεστε στα καλύτερά σας. Παρά ταύτα αντισταθείτε στον πειρασμό να υποκλιθείτε στον εαυτό σας. Λίγη σεμνότητα ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Δείξτε στον/στην αγαπημένο/η σας ότι δε θέλετε να διαφημίσετε τον εαυτό σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Τα ετερώνυμα μπορεί να έλκονται, αλλά όσο περισσότερα κοινά στοιχεία έχετε με τον/τη σύντροφό σας, τόσο το καλύτερο. Περάστε περισσότερο χρόνο μαζί κάνοντας δραστηριότητες στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε παρέα και να απολαύσετε σαν ζευγάρι.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Ακολουθήστε την καρδιά σας. Ο κυριότερος λόγος που τείνουμε να γινόμαστε κτητικοί είναι επειδή φοβόμαστε να εμπιστευθούμε πλήρως κάποιον. Δώστε στον/στην αγαπημένο/η σας το πλεονέκτημα της αμφιβολίας αντί να βγάλετε αμέσως τα χειρότερα συμπεράσματα.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Μετατρέψτε τις παραξενιές του/της συντρόφου σας σε παιχνίδι. Κάθε φορά που ο/η αγαπημένος/η σας μιλάει σε αργκό, δώστε στον εαυτό σας ένα πόντο. Όταν φτάσετε τους 100 πόντους, βγείτε έξω για παγωτό.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η λαχτάρα για το καλό φαγητό σας φέρνει σε πειρασμό να παραφάτε και ο/η γλυκατζής/γλυκατζού σύντροφός σας δεν σας βοηθάει να πείτε όχι σε γλυκό. Προσπεράστε ο,τιδήποτε περιέχει ζάχαρη αυτήν την εβδομάδα και επιλέξτε υγιεινά smoothies με φρούτα.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Η προσπάθειά σας να επιτύχετε, μπαίνει εμπόδιο στους στόχους της σχέσης σας. Τα επιτεύγματα της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας μπορεί να επισκιάσουν τα μελλοντικά σας σχέδια με τον/τη σύντροφό σας. Επαναξιολογήστε αυτά που πραγματικά θέλετε από τη ζωή σας.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Το παρελθόν παρεισφρέει στις σκέψεις σας σήμερα και σας υπενθυμίζει ένα πολύτιμο μάθημα για τον έρωτα. Ακόμη και αν είναι οδυνηρό, αφήστε το να σας οδηγήσει στη σωστή απόφαση. Θα είστε ευγνώμονες για αυτή την επιστροφή στο παρελθόν.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Πιάστε τις ακουαρέλες και εκφράστε τον εαυτό σας καλλιτεχνικά. Ζωγραφίστε κάτι ιδιαίτερο για τον/τη σύντροφό σας ή ενώστε τις δυνάμεις σας και συνεργαστείτε σε ένα δημιουργικό έργο. Για παράδειγμα, ο ένας από εσάς μπορεί να γράφει τα κείμενα και ο άλλος να κάνει την εικονογράφηση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο