Ζώδια

Ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό – Πώς θα μας επηρεάσει

Ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 5 ως 31 Οκτωβρίου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης των αναγκών και του έρωτα, αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στον Σκορπιό στις 05.10 και μας καλεί σε μία βαθύτερη ενδοσκόπηση σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή αλλά και οικονομικά ζητήματα που μπορεί να μας απασχολούν.

Είναι γεγονός ότι έντονα συναισθήματα, καχυποψία, ανασφάλειες, βαθύτερα απωθημένα και πληγές έρχονται στην επιφάνεια και καλούμαστε να μπούμε σε διαδικασία αναζήτησης και επανεξέτασης σε ότι αφορά την ερωτική μας ζωή και στο κατά πόσο ο σύντροφος που έχουμε δίπλα μας καλύπτει την ανάγκη μας για πάθος, για συγχώνευση σε απόλυτο βαθμό, για έντονο συναίσθημα και απόλυτη ταύτιση.

Η Ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό ως 31 Οκτωβρίου 2018

Το ζώδιο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Αφροδίτη θεωρείται στην αστρολογία θέση αδυναμίας, καθώς η συναισθηματική ένταση, η ανάγκη για έλεγχο, χειρισμό και εξουσία μπορεί να μας οδηγήσει σε αυτοκαταστροφικές επιλογές. Ξεκάθαρο είναι επίσης ότι δεν θα διστάσουμε να συγκρουστούμε και να δημιουργήσουμε εκρηκτικό κλίμα στις σχέσεις μας λόγω ζήλιας και καχυποψίας, που είναι πιθανό να κυριαρχήσουν.

Ανεπηρέαστες δεν θα μείνουν και οικονομικές υποθέσεις καθώς καλούμαστε να επανεξετάσουμε προσεκτικά ότι αφορά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς και να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ότι αφορά οικονομικές επιχειρηματικές συμφωνίες. Είναι προτιμότερο να μην μπούμε σε διαδικασία αυτή την περίοδο οικονομικών συζητήσεων και συμφωνιών γιατί το πιθανότερο είναι η πορεία να μην είναι αυτή που θα θέλαμε και στο τέλος να απογοητευτούμε από τις εξελίξεις.

Στις 30.10 η Αφροδίτη ανάδρομη περνάει στον Ζυγό, η ενέργεια αλλάζει βάζοντας μας σε διαδικασία να σκεφτούμε την ερωτική μας ζωή μέσα από τη συντροφικότητα και την κατανόηση που μπορεί να δείξει το ταίρι μας. Είναι πιθανό να μπούμε στη διαδικασία να σκεφτούμε σοβαρά εάν το ταίρι που έχουμε δίπλα μας είναι αυτό που θα θέλαμε για να προχωρήσουμε σε ένα σημαντικό βήμα στη ζωή μας όπως ο γάμος ή η συγκατοίκηση.

Σημαντικά θα είναι τα συμπεράσματα και σε ότι αφορά τις σχέσεις με τους συνεργάτες μας, καθώς είναι δεδομένη η εσωτερική αναζήτηση για το αν οι συνεργάτες που έχουμε αντιλαμβάνονται τις ανάγκες μας και μπορούν να τις ικανοποιήσουν. Προσοχή ιδιαίτερη θα πρέπει να δείξουμε σε οικονομικές διευθετήσεις αυτή την εποχή, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να επηρεάσουν αρνητικά τις επαγγελματικές μας σχέσεις και να υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις σε συνεργασίες που είναι σημαντικές για εμάς

Το βέβαιο είναι ότι αυτή η περίοδος μπορεί να είναι καταλυτική για την ερωτική μας ζωή, καθώς τα συμπεράσματα και οι αποφάσεις που θα βγάλουμε θα αποβούν καθοριστικές για την πορεία της.

Η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 15.11 στο Ζυγό και ξεκινά μία ιδανική περίοδος να συζητήσουμε τους προβληματισμούς μας, τις αποφάσεις μας, τα συμπεράσματά μας με το σύντροφο ή με πρόσωπα σημαντικά για εμάς.

ΚΡΙΟΣ

Εντάσεις και συγκρουσιακές διαθέσεις μπορεί να εγείρει για εσένα η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό, καθώς πάθος, καχυποψία, ζήλια έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο και μπορούν με ευκολία να δυναμιτίσουν τη σχέση σου. Μπορεί το ταίρι σου να ανταποκριθεί στη έντονη ανάγκη για πάθος και συγχώνευση; Λειτουργεί χειριστικά ή εσύ προσπαθείς να του επιβληθείς; Προσοχή γιατί η νευρικότητα θα είναι στα ύψη και δεν αποκλείεται οι αντιπαραθέσεις να είναι σφοδρές. Καλό είναι να αποφύγεις οικονομικές συμφωνίες ή διευθετήσεις με τρίτους, εκτός αν εκκρεμούν από το παρελθόν.

Από τις 30.10 η Αφροδίτη περνάει ανάδρομη στον Ζυγό, όπου σε καλεί σε αναθεωρήσεις και επανεξέταση των αναγκών σου σε σχέση με την συντροφικότητα και την κατανόηση. Δεν αποκλείεται να σκεφτείς πολύ την επισημοποίηση της σχέσης σου. Όλα αυτά είναι καλύτερο να γίνουν μετά τις 15.11, όπου η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και θα έχεις ξεκάθαρη εικόνα του τι θέλεις πραγματικά σε προσωπικό επίπεδο. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις συζητήσεις όσο είναι ανάδρομη γιατί τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα επιθυμητά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η προσοχή σου στρέφεται στην προσωπική σου ζωή και στις συνεργασίες σου, με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Σκορπιό να κάνει εντονότερη από ποτέ την εσωτερική αναζήτηση σε ότι αφορά την σχέση σου και στο πόσο κατάλληλος είναι ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου για να κάνεις ένα σημαντικό βήμα στη ζωή σου, αν σε καλύπτει σε ότι αφορά την συντροφικότητα, την κοινωνική ζωή που θέλεις να έχεις μαζί του, αν δείχνει την κατανόηση και εκτιμά αυτά που προσφέρεις. Πρόσωπα από το παρελθόν είναι πιθανό να επιστρέψουν και να θέλουν να είναι και πάλι στη ζωή σου. Οι συνεργασίες σου επίσης μπαίνουν στο μικροσκόπιο και διερευνάς μέσα σου αν είναι ευχαριστημένος με τις ήδη υπάρχουσες.

Από τις 30.10 η Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην καθημερινότητα και την εργασία και κατά πόσο σε ικανοποιούν στην παρούσα περίοδο.

Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, καλό είναι να περιμένεις να συζητήσεις μετά τις 15.11, όπου η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη ανάδρομη στο Σκορπιό να επηρεάζει άμεσα τον τομέα της εργασίας και της καθημερινότητάς σου από τις 05.11, αυτό κυρίως που δείχνει να σε απασχολεί είναι η εργασιακή σου ζωή, οι σχέσεις μέσα σε αυτή, η καθημερινότητά σου και κατά πόσο σε ικανοποιεί τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής σου. Επικεντρώνεσαι ακόμα στη σωματική σου υγεία και δεν αποκλείεται να μπεις σε μία διαδικασία αναθεώρησης της φιλοσοφίας σου σε σχέση με τη γυμναστική και τη διατροφή.

Από τις 30.10 η Αφροδίτη περνάει αναδρομή στο Ζυγό και μπαίνεις σε μία διαδικασία διαρκής αναθεώρησης της ερωτικής σου ζωής και κατά πόσο σε καλύπτει ο σύντροφος που έχεις δίπλα σου. Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν ζητώντας μία δεύτερη ευκαιρία, σκέψου πολύ καλά πριν πάρεις τις όποιες αποφάσεις. Η χαρά, η διασκέδαση, η παιδικότητα που δίνει ο έρωτας μπαίνουν στο μικροσκόπιο.

Καλό είναι να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις πριν τις 15.11, όπου θα έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία και θα είσαι βέβαιος πια για τα συμπεράσματα που έχεις βγάλει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο έρωτα και ο τρόπος που τον βιώνεις είναι το κύριο ζήτημα που θα σε απασχολήσει με την Αφροδίτη ανάδρομη στο Σκορπιό από τις 05.10, αφού μπαίνεις σε μία έντονη εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά τη σχέση σου και το κατά πόσο σε καλύπτει συναισθηματικά σε επίπεδο διασκέδασης, χαράς, απόλαυσης της ζωής, δημιουργικότητας. Το παρελθόν είναι πολύ πιθανό να σου χτυπήσει την πόρτα και πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στη ζωή σου μπορεί να ζητήσουν και πάλι μία ευκαιρία, καλά θα κάνεις όμως να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Από τις 30.10 που περνάει αναδρομή στο Ζυγό δείχνει να σε απασχολεί έντονα η οικογενειακή σου η εστία και οι σχέσεις που έχεις με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Η ανάγκη για τρυφερότητα, στοργή και ασφάλεια κυριαρχεί και μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς κατά πόσο τα οικεία σου πρόσωπα την αντιλαμβάνονται. Καλό είναι να μην προχωρήσεις σε συζητήσεις ή συμπεράσματα πριν τις 15.11 γιατί οι εξελίξεις δεν θα είναι οι αναμενόμενες.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη ανάδρομη στο Σκορπιό να αγγίζει το περιβάλλον της οικογένειας και του προσωπικού σου χώρου είναι γεγονός ότι μπαίνεις σε μία εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά τη βαθύτερη ανάγκη σου για ασφάλεια, τρυφερότητα και αγάπη και πώς αυτή τη λαμβάνεις από τα πρόσωπα της οικογένειάς σου. Δεν είναι απίθανο να ασχοληθείς με τον προσωπικό σου χώρο και τη διακόσμηση του, αυτό που θα πρέπει να προσέχεις όμως είναι οι περιττές σπατάλες που μετά θα μετανιώσεις.

Από 31.10 η Αφροδίτη ανάδρομη περνάει στο Ζυγό και επικεντρώνεσαι στο πώς επικοινωνείς με το ταίρι σου, στο πώς φλερτάρεις, στο πως απολαμβάνεις την κοινωνική σου ζωή. Κυκλοθυμία και νευρικότητα μπορεί να σε οδηγήσει σε ξεσπάσματα, που θα επηρεάσουν τη σχέση σου και είναι γεγονός ότι είναι πιθανό να αποτραβηχτείς από την έντονη κοινωνική ζωή. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να πραγματοποιήσεις συζητήσεις που μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου με τον σύντροφό σου γιατί είναι πολύ πιθανό όταν η Αφροδίτη επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 15.11 να μετανιώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό εντείνει μέσα σου μία εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά την κοινωνικότητά σου, την διάθεση για διασκέδαση και το πώς επικοινωνείς με το σύντροφό σου. Το πιθανότερο είναι να απομακρυνθείς από τα κοντινά σου πρόσωπα και να βιώσεις αυτή την περίοδο αναζήτησης με έντονη εσωστρέφεια. Αυτό μπορεί να επηρεάσει έντονα τις σχέσεις σου και να υπάρξει νευρικότητα και αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Η δυσκολία στην επικοινωνία και οι παρερμηνείες χαρακτηρίζουν αυτή την περίοδο.

Από τις 30.10, που περνάει αναδρομή στο Ζυγό, η προσοχή σου στρέφεται στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και στο πώς καλύπτονται αυτές. Οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος μπορεί να εμφανιστούν, καλό θα είναι να προσέξεις πολύ πώς θα τις δρομολογήσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε σπατάλες που θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σου. Κτητικότητα και απολυτότητα πιθανά να επηρεάσουν τη σχέση σου, γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην πάρεις αποφάσεις πριν τις 15.11.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη ανάδρομη στο Σκορπιό επικεντρώνεσαι στις υλικές και συναισθηματικές του ανάγκες και μπαίνεις σε μία βαθύτερη διεργασία σε σχέση με αυτές και στο κατά πόσο σε επηρεάζουν. Είναι γεγονός ότι αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο και στην προσωπική σου ζωή, καθώς δεν θα διστάσεις να εκδήλωσης κτητικότητα και απολυτότητα στη σκέψη προκαλώντας πιθανά προβλήματα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην διαχείριση των οικονομικών σου πόρων, γιατί μπορείς να είσαι να γίνεις επιρρεπής σε σπατάλες.

Από το 30.10 που περνάει αναδρομή στο ζώδιό σου επικεντρώνεσαι στο πώς βιώνεις εσύ τον έρωτα, αν είσαι εκδηλωτικός και εκφραστικός, αν το ταίρι σου καλύπτει τις ανάγκες της προσωπικότητάς σου όπως αυτή έχει εξελιχθεί. Συμφωνίες και συνεργασίες μπορεί να προκύψουν, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους, σκέψου καλά όμως τους λόγους που σε οδήγησαν στον απομακρυνθείς από αυτά. Μην προτρέχεις σε συμπεράσματα και αποφάσεις πριν τις 15/11 γιατί Το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς από τις επιλογές που θα κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιό σου στις 05.10 και σε καλεί σε μία εσώτερη αναζήτηση και επανεξέταση των προσωπικών σου αναγκών, σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες σου. Επικεντρώνεσαι στο πως το ταίρι σου αντιλαμβάνεται και καλύπτει τις προσωπικές σου ανάγκες, στο πώς βιώνεις εσύ τον έρωτα, στο πόσο εκδηλωτικός είσαι στα συναισθήματά σου. Είναι γεγονός ότι το παρελθόν μπορεί να εμφανιστεί ξανά και σημαντικά πρόσωπα για σένα να ζητήσουν να είναι και πάλι δίπλα σου.

Από τις 30.10 του, που περνάει αναδρομή στο Ζυγό, σε φορτίζει σε έντονα συναισθηματικά και η ευαισθησία σου ξεχειλίζει. Κυριαρχεί η ανάγκη σου να προσφέρεις, είναι όμως αυτό κάτι που εκτιμάται από τους άλλους; Πρόσωπα του παρελθόντος εγείρουν πληγές και τραύματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις. Αυτή η περίοδος μπορεί να είναι άκρως μεταμορφωτική για την ερωτική σου ζωή από εδώ και στο εξής. Προσοχή, όποιες και αν είναι οι αποφάσεις σου καλό είναι να εκφραστούν μετά τις 15.11, όπου θα επιστρέψει σε ορθή πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη ανάδρομη στο Σκορπιό να αγγίζει το κρυφό κομμάτι του εαυτού σου, καλείσαι να αναζητήσεις βαθιά μέσα σου το πώς βιώνεις τον έρωτα και να κλείσεις κεφάλαια που μπορεί να σου έχουν κοστίσει πολύ σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο. Η ανάγκη προσφοράς κατανόησης και στήριξης των άλλων είναι σημαντική για εσένα, αυτό όμως που σε προβληματίζει είναι κατά πόσο αυτό το εκτιμούν οι γύρω σου. Πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται να δηλώσουν την παρουσία τους και να σε ωθήσουν να δεις τα ανοιχτά ζητήματα που ακόμα υπάρχουν.

Από τις 30.10, που θα περάσει αναδρομή στο Ζυγό στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις φιλικές σου σχέσεις και στο κατά πόσο καλύπτουν τις ανάγκες σου, στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου και κατά πόσο σε ικανοποιούν. Είναι πιθανόν να επιχειρήσεις νιώθεις ότι χρειάζεται να απομακρυνθείς από το φιλικό σου περιβάλλον για να μπορέσεις να βιώσεις αυτή την εσωτερική διεργασία με έντονο τρόπο. Πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος δεν αποκλείεται να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους για σένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι φιλικές του σχέσεις, οι στόχοι και οι φιλοδοξίες που έχεις, οι συλλογικές δράσεις στις οποίες συμμετέχεις και το κατά πόσο σε ικανοποιούν καλείσαι να αναζητήσεις με την Αφροδίτη να αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στο Σκορπιό στις 05.10. Είναι πιθανό να θέλεις να απομακρυνθείς από τα φιλικά σου πρόσωπα για να ξεκαθαρίσεις μέσα σου το αν ανταποκρίνονται στις ανάγκες που έχεις και κατά πόσο τις κατανοούν. Το ταίρι σου και κατά πόσο αυτό αντιλαμβάνεται την ανάγκη σου για ελευθερία και ανεξαρτησία μέσα στη σχέση είναι επίσης πιθανό να σε απασχολήσει, προκαλώντας πιθανά εντάσεις μεταξύ σας λόγω της απομάκρυνσης στάσης σου.

Από τις 30.10, που περνάει αναδρομή στον Ζυγό, σε απασχολεί κυρίως η προσωπική σου αυτοπροβολή μέσα από την καριέρα αλλά και το κατά πόσο ο σύντροφος σου μπορεί να ανταποκριθεί στην εικόνα που θέλεις να δώσεις στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Σκέψου καλά και μην βιαστείς να συζητήσεις αυτά που σε απασχολούν πριν τις 15.11, που θα γυρίσει σε ορθή πορεία, γιατί οι παρεξηγήσεις και οι αντιπαραθέσεις μπορεί να είναι έντονες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη ανάδρομη στο Σκορπιό από τις 05.10 επηρεάζει άμεσα τον τομέα της καριέρας σου και της κοινωνικής προβολής. Μπαίνεις σε μία έντονη διαδικασία αναζήτησης και επανεξέτασης των αναγκών σου και κατά πόσο αυτές καλύπτονται από την παρούσα επαγγελματική σου επιλογή. Ζητήματα με το ταίρι σου εγείρονται, όπως κατά πόσο αυτό μπορεί να σταθεί δίπλα σου και να ευνοήσει την εικόνα που θέλεις να δώσεις στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές συζητήσεις και συμφωνίες στον επαγγελματικό τομέα που δεν θα εξελιχθούν με τον τρόπο που πιθανά να ήθελες.

Από τις 30.10 που θα περάσει αναδρομή στο Ζυγό ανακινούνται ζητήματα έρωτα, διασκέδασης, πνευματικών αναζητήσεων. Είναι πιθανό να αναρωτηθείς για το αν το ταίρι σου είναι αυτό με το οποίο μπορείς να επικοινωνήσεις πνευματικά, αυτό που καλύπτει την ανάγκη σου για περιπέτεια στον έρωτα, αν σε γεμίζει αισιοδοξία και χαρά. Δεν αποκλείεται να αποσυρθείς από την έντονα κοινωνική ζωή, σκεπτόμενος όλα αυτά. Καλό θα ήταν να μην προβείς σε συζητήσεις ή αποφάσεις πριν τις 15.11 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία.

ΙΧΘΥΣ

Σημαντικές προβλέπονται να είναι οι αναθεωρήσεις, σε ότι αφορά την ερωτική τις πνευματικές αναζητήσεις αλλά και τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον, καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη στο Σκορπιό σε καλεί να επανεξετάσεις τους συγκεκριμένους τομείς. Είναι γεγονός ότι δεν θα έχεις ιδιαίτερη διάθεση για κοινωνικές εκδηλώσεις και διασκέδαση αυτή την εποχή. Η ερωτική σου ζωή και κατά πόσο το ταίρι σου αντιλαμβάνεται τις ανάγκες που έχεις για περιπέτεια, χαρά και αισιοδοξία μέσα σε αυτήν θα σε απασχολήσουν έντονα.

Από τις 30.10 που περνάει αναδρομή στο Ζυγό καλείσαι να έρθεις επαφή με τα βαθύτερα σου συναισθήματα και μπαίνεις σε διαδικασία επανεξέτασης σε ότι αφορά τον έρωτα, αυτή τη φορά όμως εξετάζεται το πάθος, το συναίσθημα, η ανάγκη για συγχώνευση. Παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού είναι πιθανό να υπάρξουν που θα ανεβάζουν την ένταση κατακόρυφα και μπορεί να οδηγήσουν σε εκρηκτικές αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου. Καλό είναι να αποφύγεις να εκφράσεις αποφάσεις μέχρι τις 15.11 γιατί το πιθανότερο είναι να μην έχεις ολοκληρωμένη άποψη και να υποπέσεις σε λάθη που αργότερα θα μετανιώσεις.

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο