Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (29/9/18)

Ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις.

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (29/9/18)

ζώδια κριός.

Χάσατε κάποιες ευκαιρίες στον τομέα του πάθους και νιώθετε μπερδεμένη την ερωτική σας ζωή.

Τώρα αρχίζετε να βρίσκετε τον εαυτό σας και την πορεία σας. Έχετε αρκετή κατανόηση και ευαισθησία, για να μπορέσετε να επουλώσετε τα τραύματα.

Η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να συντονιστείτε με τις βαθύτερα ζητούμενά σας. Είναι η ιδανική στιγμή να ξεκαθαρίσετε όσα είναι πιο σημαντικά για εσάς.

ζώδια ταύρος

Γυρίστε σελίδα στην ερωτική σας ζωή, ανοίξτε καινούργιο κεφάλαιο με πικάντικα ειδύλλια!

Ωστόσο, να είστε ρεαλιστές για όσα μπορείτε να αλλάξετε ή όχι. Κάποιες πτυχές της ζωής σας χρειάζονται μεταμόρφωση και κάποιες άλλες σταθερότητα.

Εσείς κρατάτε το κλειδί της ευτυχίας, προχωρήστε με αποφασιστικότητα και πάθος!

ζώδια δίδυμοι

Να είστε έτοιμοι για τα πάντα αλλά χωρίς υπερβολικές προσδοκίες, η διαύγειά σας θα θαμπώσει κάπως. Οι ανάδρομοι πλανήτες φτάνουν τους έξι τον αριθμό σήμερα!

Επιλέξτε να αξιοποιήσετε όσα νιώθετε πιο βολικά, με ευγνωμοσύνη προς την αγάπη. Ακόμα και στις πιο δυσχερείς συγκυρίες, πρέπει να ακολουθείτε το φως της για να πλοηγηθείτε.

Θα τα πάτε εξαιρετικά αν αδράξετε όσα θέλει να σας προσφέρει το σύμπαν.

 ζώδια καρκίνος

Εκτυλίσσονται δράματα στην ερωτική σας ζωή – αλλά θα έχετε τη στήριξη της επαναστάτριας Σελήνης στον Υδροχόο. Ξέρει πώς να σας βοηθήσει να παραμείνετε λογικοί, σε στιγμές συναισθηματικής πίεσης.

Αν κάνετε σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σας, παραμείνετε αντικειμενικοί και μην βιαστείτε να εκτοξεύσετε κατηγορίες.

Μην αντιδράτε παρορμητικά, δεν αξίζει στη σχέση σας να την αντιμετωπίσετε απερίσκεπτα.

ζώδια λέων

Όταν βιώνετε ερωτικούς ανεμοστρόβιλους, οι φίλοι σας μπορούν να γίνουν καταφύγιο για τη συναισθηματική σας διάσωση. Μισή ντουζίνα ανάδρομοι πλανήτες θα σας δυσκολέψουν να συγκρατήσετε τα πάθη σας.

Οι συζητήσεις με το ταίρι σας απαιτούν ειλικρίνεια και ψυχραιμία, χωρίς δραματικές παρεμβολές. Εναπόκειται σ’ εσάς να παραμείνετε ρεαλιστές και να διατηρήσετε την ηρεμία.

ζώδια παρθένος

Η παιδική περιέργεια θα πάρει σήμερα τα ηνία στα θέματα καρδιάς! Φροντίστε να μην το παρακάνετε με το χιούμορ, για να μην καταστρέψετε τις ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας.

Συζητήστε ανάλαφρα, μπορείτε να μετατρέψετε τις αμφιβολίες σε αφορμές για έμπνευση. Είστε και οι δύο ευαίσθητοι αισθηματίες, απολαύστε τη ζωή σας χωρίς να την γεμίζετε εντάσεις και δράματα.

ζώδια ζυγός

Η οξυμένη σας διαύγεια θα σας δείξει τις πτυχές της σχέσης σας που χρειάζονται βελτιώσεις. Μην είστε νωχελικοί στην πραγμάτωση αυτών των θετικών αλλαγών, καλείστε να βουτήξετε και να δουλέψετε!

Συντονίστε τα δεδομένα σας με τα πιο φιλόδοξα όνειρά σας. Αν νιώθετε έντονη την πίεση, διοχετεύστε την ενέργειά σας στην άσκηση. Όσο πιο ισορροπημένοι είστε, τόσο περισσότερο θα σας ευγνωμονεί το ταίρι σας!

ζώδια σκορπιός

Επιλέξτε αν θα λήξετε μια σχέση που σας απογοητεύει ή θα φέρετε ακόμα πιο κοντά σας μια ερωτική γνωριμία.

Η ατμόσφαιρα της μέρας μπορεί να σας κάνει κυκλοθυμικούς. Αλλά εσείς χαίρεστε με τις εντάσεις, γιατί χορταίνουν την πείνα σας για αλλαγές!

ζώδια τοξότης

Είναι απόλυτα κατανοητό να απομακρύνεστε από ανούσιους κοινωνικούς διαλόγους, αν αναζητάτε πιο ουσιαστικές επαφές. Αν έχετε μια σταθερή σχέση, το ζητούμενό σας θα είναι να την κάνετε ακόμα πιο βαθιά.

Οι εξελίξεις κινούνται με πολύ αργούς ρυθμούς, κάτι που εξυπηρετεί τη διάθεσή σας για αξιολογήσεις. Τα καλύτερα και σπουδαιότερα έπονται.

Ακόμα κι αν η προετοιμασία δεν έχει πάθος επί του παρόντος, αποτελεί το κλειδί της ευτυχίας σας.

ζώδια αιγόκερως

Η λαχτάρα σας για παθιασμένες περιπέτειες δεν έχει όρια! Δεν θα χάσετε καμία ευκαιρία να γεμίσετε μια ιδιαίτερη σχέση με ανανεωτική ενέργεια.

Οι σημαντικές αποφάσεις ας περιμένουν λίγο ακόμη. Τα θαύματα τώρα θα τα βιώσετε με εμπειρίες πάθους!

ζώδια υδροχόος

Κάντε εσείς τις αλλαγές που θέλετε να δείτε στη σχέση σας. Αυτός είναι ο χρυσός κανόνας, που θα κεντρίσει την έμπνευσή σας σήμερα.

Όσο πιο πρόσχαρη είναι η διάθεση που καταθέτετε, τόσο περισσότερα θα σας αποδώσει το ταίρι σας.

Η διάδραση βελτιώνεται συνεχώς και μαζί της η χαρά και η αυτοπεποίθησή σας.

ζώδια ιχθύες

Μπορείτε να κάνετε τις σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σας, ακόμα κι αν δεν συμφωνείτε στα πάντα. Αυτή είναι η απόδειξη ότι ο καθένας διατηρεί την προσωπικότητά του.

Ανακτήστε την πίστη στη σχέση σας, για να επαναφέρετε την εμπιστοσύνη στην ερωτική σας ζωή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο