Όλο και καινούργια μονοπάτια εξερευνούν στην τέχνη τους για τη μπύρα οι δεξιοτέχνες.
Συνταγές ή και τρόπους σερβιρίσματος, μιας και το μάτι πρέπει να τέρπεται όσο και ο ουρανίσκος.
Είναι, όμως, πιθανό αυτοί σε ένα γιαπωνέζικο τάπας-μπαρ στο Βανκούβερ του Καναδά να το παράκαναν.
Όμως αυτό που επινόησαν έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το ράμεν είναι κλασικό πιάτο της ιαπωνικής κουζίνας: νουντλς τα οποία συνήθως σερβίρονται σε ζωμό με κρέας και λαχανικά.
Το Yuu Japanese Tapas προσελκύει ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή στο Διαδίκτυο λόγω ενός πραγματικά μοναδικού πιάτου που προσφέρει: το «Chilled Beer Ramen».
Το πιάτο δεν είναι δημιουργικό, το σερβίρισμα είναι δημιουργικό.
Το «Chilled Beer Ramen» δεν είναι μπύρα-νουντλς, ο αφρός είναι παραπλανητικός, τον επιτυγχάνουν χτυπώντας ασπράδι αυγού.
Δεν περιέχει αλκοόλ. Είναι ράμεν που απλώς σερβίρεται σε μεγάλο μπυροπότηρο.
Που πριν το έχουν παγώσει. Ίσως το ότι το έχουν παγώσει να δίνει καινούργια γευστική διάσταση.